Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γιώργος Καΐκης: Το μεγαλύτερο επαρχιακό κέντρο υγείας στα Τρίκαλα στερείται βασικές υπηρεσίες

Την Παρασκευή 31/02 ο υποψήφιος βουλευτής του ΚΚΕ στον Ν. Τρικάλων Γ. Καΐκης επισκέφθηκε το κέντρο υγείας Καλαμπάκας όπου συζήτησε με τους εργαζόμενους για τα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετωπίζει η μονάδα και το πως αυτά προκύπτουν από την πολιτική που ακολούθησαν όλες οι προηγούμενες κυβερνήσεις και τον χώρο της υγείας σύμφωνα με τις επιταγές της ΕΕ.

Ο υποψήφιος βουλευτής, σε σχέση με την κατάσταση στο Κέντρο Υγείας δηλώνει:

«Κατά την επίσκεψη μας στο Κέντρο Υγείας Καλαμπάκας διαπιστώσαμε για ακόμη μία φορά τα καταστροφικά αποτελέσματα των διαχρονικών πολιτικών στην υγεία στη λογική κόστος όφελος.

Το μεγαλύτερο επαρχιακό κέντρο υγείας του νομού μας (και ένα από τα μεγαλύτερα της χώρας) στερείται δυνατότητας βασικής παροχής υπηρεσιών όπως η καθημερινή κάλυψη με τεχνολόγο-ακτινολόγο ώστε να διενεργηθεί σε εκείνους που το έχουν ανάγκη μια ακτινογραφία(!)..

Και αυτό σε συνθήκες πανδημίας από έναν ιό του αναπνευστικού! Φύγαμε έχοντας ως εικόνα τα πρόσωπα των εργαζομένων να εκφράζουν την εξής απορία: Πόσο δύσκολο είναι το 2023 να έχεις σε ένα τέτοιο κέντρο υγείας μόνιμο προσωπικό ώστε να δουλεύει σε καθημερινή βάση το ακτινολογικό και μικροβιολογικό τμήμα; Τόσο δύσκολο;;”

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή