Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ: «Το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝ.ΑΛ. είναι εδώ για να υπηρετήσει την πατρίδα»

Υποδοχή προέδρου και πρωθυπουργού του επιφύλαξαν οι Τρικαλινοί

Με μηνύματα προς κάθε δημοκράτη, προς κάθε προοδευτικό Έλληνα, και με ιδιαίτερα μεγάλη συμμετοχή, πραγματοποιήθηκε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στα Τρίκαλα. Φυσικά, σημαντικό ρόλο έπαιξε και η παρουσία του πρώην προέδρου αλλά και πρώην Πρωθυπουργού, Γιώργου Παπανδρέου ως ομιλητής συγκεντρώνοντας το ενδιαφέρον αρκετών συντοπιτών μας, αλλά κυρίως, συσπειρώνοντας τους υποστηρικτές του κόμματος.

Όπως κατέγραψε το trikalanews.gr, σε μια ιδιαίτερα ενθουσιώδη ατμόσφαιρα αλλά και συνάμα συγκινητική, με αφορμή και την συμπλήρωση των 27 χρόνων από το θάνατο του ιστορικού Ιδρυτή και ηγέτη Ανδρέα Παπανδρέου που σφράγισε με την παρουσία του τη νεότερη πολιτική Ιστορία του τόπου, ο Γιώργος Παπανδρέου κάλεσε τους Τρικαλινούς, να στηρίξουν με τη ψήφο τους το κόμμα στις εκλογές της Κυριακής.

«Η μάχη της ερχόμενης Κυριακής είναι κρίσιμη για την πατρίδα, την κοινωνία και την οικονομία», ανέφερε ο Γιώργος Παπανδρέου ενώ από τον λόγο του παρέλασαν όσα κλόνισαν την κοινωνία αλλά και την ίδια τη δημοκρατία – όπως ανέφερε χαρακτηριστικά- με κορυφαίο αυτό τον παρακολουθήσεων και δη, του σημερινού προέδρου του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Νίκου Ανδρουλάκη.

Ο πρώην πρωθυπουργός στάθηκε και στο τραγικό συμβάν των Τεμπών, επιρρίπτοντας ευθύνες στην κυβέρνηση. Αναφερόμενος βέβαια στην κληρονομιά που άφησε το ΠΑΣΟΚ κυρίως όσον αφορά την ψηφιακή διακυβέρνηση αλλά και έργα που συνδέονται με τον εκσυγχρονισμό, όπως ήταν η τηλεδιοίκηση η οποία έπρεπε να είναι σε λειτουργία, και θα μπορούσε να διασφαλίσει ότι σήμερα θα ζούσαν όλοι όσοι χάθηκαν.

«Σε αυτό το κρίσιμο πολίτικο σταυροδρόμι είμαστε εδώ για να απευθύνουμε προσκλητήριο σε κάθε δημοκράτη, προοδευτικό πολίτη, ό,τι κόμμα και αν ψήφισε την πρώτη Κυριακή, στις 21 Μαΐου. Να συναντηθούν οι αγωνίες μας, οι ελπίδες μας. Να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και να είμαστε πάλι το ισχυρό πλειοψηφικό Κίνημα, που θα εκφράσει τους πολίτες για ένα καλύτερο μέλλον. Να δώσουμε μαζί τους αγώνες για την προάσπιση της ποιότητας της δημοκρατίας, την ενίσχυση του κράτους δικαίου, την προστασία των συμφερόντων της μεγάλης πλειοψηφίας του ελληνικού λαού από την οποία η μεγάλη, δημοκρατική, προοδευτική παράταξη αντλούσε πάντα τις δυνάμεις που της επέτρεψαν να πρωταγωνιστήσει στην πολιτική ζωή της μεταπολίτευσης.», ανέφερε μεταξύ των άλλων».

 

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή