Γιορτή λήξης για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

3 Jul 2023 Αθλητικα

Την Τρίτη 27 Ιουνίου 2023, πραγματοποιήθηκαν από τον σύλλογό μας, στον υπαίθριο χώρο του Μύλου Ματσόπουλου, οι τελικές εξετάσεις του συλλόγου, στα πλαίσια του προγράμματος ΤΡΙΑΚΤΗΡ, καθώς και η γιορτή λήξης των τμημάτων της Πάλης και της Γυμναστικής για Όλους Fun & Fit του συλλόγου μας.

Το πρόγραμμα επιπέδων κατάρτισης και πιστοποίησης «ΤΡΙΑΚΤΗΡ» στοχεύει στην ενιαία διδασκαλία του αθλήματος και στον ενιαίο διδακτικό προσανατολισμό σε όλη την Ελλάδα. Σκοπός του είναι ο ενιαίος εθνικός σχεδιασμός στη μέση παιδική ηλικία.

Με την αξιολόγηση των μαθητών να αποτελεί αναπόσπαστο μέρος της διδακτικής διαδικασίας, το «ΤΡΙΑΚΤΗΡ» έχει ως στόχο να ελέγξει το βαθμό συγκράτησης πληροφοριών και γνώσεων, αλλά κυρίως να υιοθετήσει μεθόδους και πρακτικές που αξιολογούν το βαθμό επίτευξης των διδακτικών στόχων, που έχουν τεθεί και των βασικών δεξιο­τήτων. Ταυτόχρονα δίνει τη δυνατότητα ανατροφοδότησης της διδακτικής διαδικασίας.

Στις εξετάσεις για τις αντίστοιχες τάξεις, έλαβαν μέρος 148 μαθητές και μαθήτριες του συλλόγου.

Κατά τη διάρκεια των εξετάσεων πραγματοποιήθηκαν εντυπωσιακές επιδείξεις από μαθητές των παιδικών τμημάτων πάλης, καθώς και της αγωνιστικής ομάδας.

Εντυπωσιακή επίδειξη επίσης πραγματοποίησαν και τα κορίτσια της γυμναστικής Fun & Fit του συλλόγου μας.

Οι αθλήτριες μας, παρουσίασαν τα προγράμματα τους κερδίζοντας τις εντυπώσεις καθώς και το δυνατό χειροκρότημα του κόσμου. Ήταν όλες υπέροχες, έδωσαν τον καλύτερο τους εαυτό, μας γέμισαν χαρά και μας συγκίνησαν.

Το πρόγραμμα είχε επιτυχία και η διοργάνωση αποτέλεσε μέρος των υποχρεώσεων του συλλόγου.

Θερμές ευχαριστίες αξίζουν στους δασκάλους, Παναγιώτη Καλόγηρο, Χρήστο Κατσαρό, Ηλία Σιούτα, Γιώργο Τσιακάρα, Κωνσταντίνο Παπαβασιλείου, αλλά και στη δασκάλα  Χριστίνα Ρεντζηλά, που έδειξαν στην πράξη το επίπεδο της δουλειάς που επιτελούν στον σύλλογο.

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για τον Σεπτέμβριο με νέους στόχους και πολλή όρεξη για δουλειά, γιατί…”Αυτό που ζητάμε το πετυχαίνουμε, εκείνο που ξεφεύγει είναι ό,τι παρατάμε” Σοφοκλής.

Καλό καλοκαίρι σε όλους!!!

 Για τον ΑΠΣ Τρίκαλα

Νίκος Τσιακάρας  

 

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …