Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γλυκά Νερά: Αγώνας για την επιμέλεια της μικρής Λυδίας

Συνεχίζονται οι καταιγιστικές αποκαλύψεις για το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, με θύμα την εικοσάχρονη Καρολάιν και θύτη το σύζυγό της, Χαράλαμπο Αναγνωστόπουλο.

Συγκλονίζουν όσα έρχονται στο φως της δημοσιότητας από τη δικογραφία, μετά τη δολοφονία της άτυχης μητέρας και τη σύλληψη του καθ’ ομολογία δολοφόνου συζύγου της. Αυτή τη φορά υπάρχουν δηλώσεις της δικηγόρου της κας Μυλωνοπούλου, η οποία ήταν η σύμβουλος ψυχικής υγείας της Καρολάιν, όπου σύμφωνα με όσα αποκάλυψε η δικηγόρος της, είχε προτρέψει τη νεαρή κοπέλα να ανοίξει την καρδιά της και να μιλήσει στη μητέρα της για τα σοβαρά θέματα που αντιμετώπιζε μέσα στο γάμο της. Όμως, τα πράγματα δεν ήταν τόσο εύκολα, καθώς ο σύζυγός της δεν την άφηνε να πάει μόνη στις συνεδρίες, προτιμώντας να πηγαίνουν μαζί οι τρεις τους (μαζί με τη μικρή Λυδία), ώστε να μπορεί να έχει τον έλεγχο της συζήτησης.

Μέχρι που μια μέρα, ένα μήνυμα στο κινητό της κας Μυλωνοπούλου από την Καρολάιν, έλεγε ότι σταματά τις συνεδρίες γιατί νιώθει καλύτερα. Φυσικά, κανείς δε μπορεί να είναι βέβαιος ότι το συγκεκριμένο μήνυμα εστάλη από την ίδια τη μητέρα ή τον άνθρωπο που έβαλε τέλος στη ζωή της και έλεγχε κάθε κίνησή της.

Σε ότι αφορά τα οικονομικά του ζευγαριού, όπως έγινε γνωστό, η μόνη βοήθεια που είχαν ήταν από τη μητέρα της Καρολάιν και από κανέναν άλλον. Ωστόσο, ολόκληρη η κοινή γνώμη αλλά και όσοι εμπλέκονται σε αυτή την υπόθεση, αστυνομία, δικηγόροι, κοινωνικοί λειτουργοί, ΜΜΕ και ψυχολόγοι, έχουν εντυπωσιαστεί από την απίστευτα ψυχρή και απαθή στάση που διατηρεί όλο αυτό το διάστημα ο Μπάμπης, από την ώρα της προφυλάκισής του μέχρι σήμερα. Αντιμετωπίζει τα πάντα με τον πιο φυσικό τρόπο, είναι ψύχραιμος, ήρεμος και χάνει ευκαιρία να κάνει δηλώσεις στις κάμερες, προβάλλοντας το Εγώ του.

Χαρακτηριστικό στοιχείο της όλης κατάστασης, είναι η απαίτησή του, όπως δήλωσε ο δικηγόρος της οικογένειας του θύματος, Θανάσης Χαρμάνης, να πληρωθεί το φέρετρο της συζύγου του από τους ίδιους (!). Ο κ. Χαρμάνης εστίασε στις αγωνιώδεις προσπάθειες της όλων να πάρουν όλη την επιμέλεια της μικρής Λυδίας, χωρίς να έχει δικαιώματα πάνω της ο καθ’ ομολογία συζυγοκτόνος πατέρας της. Ήδη η κοινωνική λειτουργός που εξέτασε προσεκτικά τις συνθήκες στο πατρικό της Καρολάιν για την ανατροφή του παιδιού, δήλωσε πολύ ικανοποιημένη αφού τις έκρινε ιδανικές. Μένει να βγει η απόφαση της επιμέλειας, η οποία, σύμφωνα με εκτιμήσεις του κ. Χαρμάνη, δεν αποκλείεται να είναι αύριο έτοιμη.

 

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή