Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γλυκά Νερά: Υποψίες για εμπλοκή του συζύγου σε παράνομες ενέργειες

Νέα στοιχεία και ερωτήματα προκύπτουν, μετά την άγρια δολοφονία της 20χρονης Καρολάϊν και την ομολογία του 32χρονου συζύγου της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλου, που δείχνουν ότι υπάρχει μεγαλύτερο βάθος στην υπόθεση, από τις αρχικές εκτιμήσεις.

Σε αυτό, εξάλλου, επιμένει τις τελευταίες μέρες, ο ταξίαρχος εν αποστρατεία και επίτιμος πρόεδρος των αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ, Θανάσης Κατερινόπουλος. Σύμφωνα με τον ίδιο: «Κανείς δεν σκοτώνει για τη ζήλια. Υπήρξε σχεδιασμός», υποστήριξε, αφήνοντας παράλληλα σαφή υπονοούμενα ότι ο 32χρονος πιλότος εμπλεκόταν σε παράνομες ενέργειες για τις οποίες, όπως σημείωσε χαρακτηριστικά, η 20χρονη Καρολάιν γνώριζε και διαφωνούσε.

Μυστήριο καλύπτει και τον πραγματικό ρόλο της, αρχικά ψυχολόγου, εν συνεχεία συμβούλου ψυχικής υγείας – μαίας, Ελένης Μυλωνοπούλου, την οποία ανακάλυψε, όπως η ίδια ισχυρίζεται, ο σύζυγος της αδικοχαμένης Καρολάιν, μέσα από το site “doctoranytime”.

Η κα Μυλωνοπούλου κατέθεσε ότι η 20χρονη μητέρα είχε «ψυχοσυναισθηματική αστάθεια», ενώ υπενθυμίζεται το αίτημα της Ένωσης Ελλήνων Ψυχολόγων για την προσκόμιση των πτυχίων της, αλλά και η αποβολή της από τη Μεγάλη Στοά της Ελλάδος για σωρεία παραβάσεων, σύμφωνα με προηγούμενη δημοσιοποιημένη ανακοίνωσή τους.

Επίσης, ερευνάται από την ΕΛ.ΑΣ ενδεχόμενη ύπαρξη τρίτου προσώπου, καθώς και η ανακάλυψη ενοικίασης οικίας στη Σούδα της Κρήτης, άγνωστο για την ώρα, από ποιο μέλος της οικογένειας και για ποιο λόγο.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή