Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γνωρίστε το νέο υπερσύγχρονο ιατρείο του ορθοπαιδικού – χειρουργού Αθανάσιου Κουτή

Ένα νέο υπερσύγχρονο ορθοπαιδικό ιατρείο άνοιξε στην πόλη των Τρικάλων ο γνωστός ορθοπαιδικός – χειρουργός Αθανάσιος Κουτής.

Ο ιατρός κ. Κουτής ειδικεύτηκε στην Ορθοπαιδική κλινική του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου Λάρισας καθως και στην ορθοπαιδική κλινική του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων.

Είναι κάτοχος του μεταπτυχιακού τίτλου «Άσκηση και υγεία» του ΤΕΦΑΑ του πανεπιστημίου Θεσσαλίας καθως του διπλώματος της FIFA στην Ιατρική του ποδοσφαίρου.

Έχει μακρά εμπειρία στις αθλητικές κακώσεις καθως αποτελεί ομοσπονδιακό ιατρό της Εθνικής ομάδας Handball αλλά και των ΠΑΕ και ΚΑΕ Τρίκαλα καθως κι της γυναικείας ομάδας ποδοσφαίρου Τρίκαλα 2011 ενώ είναι Επιμελητής στην Β ορθοπαιδική κλινική Αθλητικών Κακώσεων του Ιασώ Θεσσαλίας.

Στόχος του είναι η πρόληψη και θεραπεία των αθλητικών κακώσεων και των μυοσκελετικών συνδρόμων σε αθλητές υψηλού επιπέδου, αλλά και σε περιστασιακά αθλούμενους καθως και η κάλυψη των αναγκών του αθλητή προκειμένου να βελτιστοποιήσει την απόδοσή του και να βελτιώσει την υγεία του και την ευημερία του.

Σε ένα καλαίσθητο, φωτεινο και καθαρό χώρο που εμπνέει ηρεμία στον ασθενή παρέχει τις υπηρεσίες του, μερικές εκ των οποίων είναι:

οι πλέον πρωτοποριακές χειρουργικές μέθοδοι στην ολική αρθροπλαστικη γόνατος με την χρήση custom made προθέσεων εξατομικευμένα για κάθε ασθενή, η ρομποτική χειρουργική γόνατος, τις πιο σύγχρονες μεθόδους αποκατάστασης της ρήξεως του πρόσθιου χιαστού συνδέσμου καθως επίσης και καθοδηγούμενες με ακτινοσκοπικό μηχάνημα διατρηματικες εγχύσεις Σπονδυλικής στήλης αλλά και τις μοντέρνες βιολογικές θεραπείες (PRP κλπ).

Επίσης κατασκευή εξατομικευμένων ορθωτικων πελματων μετά από πελματογραφημα.

Το ιατρείο στεγάζεται στην οδό Απολλωνος 26 (1ος όροφος)
Ο ιατρός δέχεται κατόπιν ραντεβού
Τηλέφωνα επικοινωνίας: 2431306127 και 6946797481
Email: [email protected]

Ορθοπεδικοί
Author Image

Αθανάσιος Χρ. Κουτής – Χειρουργός Ορθοπεδικός


trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή