Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γονείς του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων συνέβαλαν στη συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας

Το Δ.Σ του συλλόγου γονέων και κηδεμόνων του 3ου Δημοτικού Σχολείου Τρικάλων «Κώστας Βίρβος», εκφράζει τις ευχαριστίες του προς όλους τους γονείς για την άμεση ανταπόκριση στην πρόσκληση που απηύθυνε, για συγκέντρωση ανθρωπιστικής βοήθειας, για τη στήριξη των πληγέντων της πρωτοφανούς τραγωδίας που σημειώθηκε στην Τουρκία και τη Συρία, κατά τους καταστροφικούς σεισμούς.

Η συγκέντρωση του υλικού, που πραγματοποιήθηκε στο χώρο του σχολείου μας, ήταν ιδιαίτερα συγκινητική, με αποτέλεσμα να συγκεντρωθούν 20 κιβώτια ανθρωπιστικής βοήθειας (είδη πρώτης ανάγκης, φαρμακευτικό υλικό, είδη προσωπικής υγιεινής, κλινοσκεπάσματα κ.α.) μέσα σε πέντε ημέρες. Επίσης, εκφράζουμε ευχαριστίες στον Διευθυντή του σχολείου μας κ. Νίκο Παπαευθυμίου, την υποδιευθύντρια κ. Ιωάννα Μπακάλη, καθώς και όλο το διδακτικό προσωπικό για την στήριξη της διαδικασίας.

Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε τη μεταφορική εταιρία «Γενική Ταχυδρομική» που ανέλαβε αφιλοκερδώς τη μεταφορά του υλικού στα σημεία συγκέντρωσης στην Αθήνα. Το σχολείο μας έστειλε το δικό του μήνυμα φιλίας και ανθρωπιάς, δείχνοντας ότι σε αυτές τις δύσκολες στιγμές οι λαοί δεν έχουν τίποτα να χωρίσουν και πρέπει να στέκονται ενωμένοι και αλληλέγγυοι.

Το Δ.Σ. του Συλλόγου

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή