Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γραμμή υποστήριξης διαχείρισης άγχους για μαθητές Γ ΄ Λυκείου στα Τρίκαλα

Το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης Τρικάλων (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) ανακοινώνει τη δημιουργία ειδικής τηλεφωνικής γραμμής για την υποστήριξη των μαθητών της Γ’ Λυκείου στη διαχείριση του άγχους τους, ενόψει των επερχόμενων Πανελληνίων εξετάσεων.

Ο αριθμός τηλεφωνικής γραμμής είναι 2431046408 και στελεχώνεται από καταρτισμένους και έμπειρους επαγγελματίες ψυχολόγους που έχουν ειδικευτεί στη συμβουλευτική. Επιπλέον, είναι ειδικοί στο να προσφέρουν κατάλληλη καθοδήγηση και υποστήριξη σε μαθητές που βιώνουν έντονα επίπεδα άγχους.

Καθώς πλησιάζουν οι Πανελλήνιες εξετάσεις, πολλοί μαθητές βιώνουν υψηλά επίπεδα στρες και άγχους με αποτέλεσμα την αποδιοργάνωσή τους. Αυτή μπορεί να είναι μια δύσκολη περίοδος τόσο για τους μαθητές όσο και για τις οικογένειές τους και είναι σημαντικό οι μαθητές να έχουν πρόσβαση σε επαγγελματική υποστήριξη και καθοδήγηση για να βοηθηθούν στη διαχείριση των συναισθημάτων τους. Ο κ. Απόστολος Σπαθής, Προϊστάμενος του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ., δήλωσε πως το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) δεσμεύεται να παρέχει την απαραίτητη υποστήριξη για να διασφαλίσει ότι οι μαθητές είναι σε θέση να διαχειριστούν το άγχος και τα συναισθήματά τους με υγιή και παραγωγικό τρόπο.

Αυτή η πρωτοβουλία αποτελεί έμπρακτη απόδειξη της συνεχούς προσπάθειας του ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. για παροχή υψηλής ποιότητας εξατομικευμένης υποστήριξης σε μαθητές Λυκείου. Με τη δημιουργία αυτής της αποκλειστικής τηλεφωνικής γραμμής, το ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. επιδεικνύει αφενός άμεση ανταπόκριση, αφετέρου αφοσίωση στη διασφάλιση ότι οι μαθητές έχουν πρόσβαση σε συμβουλευτική υποστήριξη για να πετύχουν τους στόχους τους.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την τηλεφωνική γραμμή και τις υπηρεσίες που παρέχονται από το Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) επισκεφθείτε την ιστοσελίδα μας ή επικοινωνήστε απευθείας μαζί μας στο 2431046408.

Επικοινωνία: Κέντρο Διεπιστημονικής Αξιολόγησης, Συμβουλευτικής και Υποστήριξης (ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ.) Διεύθυνση: Μπότσαρη 2, Τ.Κ. 42100, Τρίκαλα, Τηλέφωνο: 2431046408 Ιστοσελίδα.

Ο  ΠΡΟΪΣΤΑΜΕΝΟΣ ΤΟΥ ΚΕ.Δ.Α.Σ.Υ. ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΣΠΑΘΗΣ

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή