Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυάλινο Φεγγάρι – Μουσικοθεατρική παράσταση στην Ανδρομέδα!

«Έρχεται μια στιγμή που καταλαβαίνεις πως τίποτα άλλο δεν μπορεί να σε σώσει παρά μονάχα η αγάπη…» (F.S. Fitzgerald, 1896-1940)

Την Τρίτη 18 και Τετάρτη 19 Φεβρουαρίου, η ερμηνεύτρια Αναστασία Σπύρου και ο ηθοποιός Θοδωρής Οικονομίδης, με τη συνοδεία του Μάνου Αθανασιάδη στο πιάνο, παρουσιάζουν στην Ανδρομέδα την μουσικοθεατρική παράσταση “Γυάλινο Φεγγάρι” – ένα αφιέρωμα στον Francis Scott Fitzgerald, σε σκηνοθετική επιμέλεια της Αντονέλλας Χήρα.

Μέσα από το λόγο και τη μουσική, ξετυλίγονται κυρίαρχα θέματα στα έργα του σπουδαίου Αμερικανού συγγραφέα του Μεσοπολέμου, όπως η αναμέτρηση του ανθρώπου με τον χρόνο και τη μοίρα, η αθωότητα που χάνεται σ’ έναν κόσμο που διαρκώς αλλάζει, οι αυταπάτες του έρωτα και το ξέφρενο κυνήγι της ευτυχίας σε μια κοινωνία που αποθεώνει την ύλη.

Στην παράσταση παρουσιάζονται αποσπάσματα από τα εξής λογοτεχνικά έργα:

Tender is the Night, The Great Gatsby, The Beautiful and the Damned, This Side of Paradise, Love in the Night, The Curious Case of Benjamin Button,The Crack-Up

καθώς και μικρές ιστορίες από την πολυτάραχη ζωή τουF.S. Fitzgerald, που πλαισιώνονται από ελληνικά και ξένα τζαζ τραγούδια.

 

Στο ρόλο του F.S. Fitzgeraldo Θοδωρής Οικονομίδης

τραγούδι:  Αναστασία Σπύρου

πιάνο – τραγούδι:  Μάνος Αθανασιάδης

σκηνοθεσία: Αντονέλλα Χήρα

πρωτότυπα κείμενα, επιλογή και μετάφραση λογοτεχνικών κειμένων του F.S. Fitzgerald: Αναστασία Σπύρου

πρωτότυπη μουσική & στίχοι: Μάνος Αθανασιάδης

 

ώρα έναρξης: 21.30

τιμή εισόδου: 7€

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή