ΕλλάδαUncategorized

Γυναίκα ‘βούτηξε’ από τον 1ο όροφο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ νοσηλευόταν με covid-19

Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου

28 Aug 2021
Γυναίκα 'βούτηξε' από τον 1ο όροφο του Πανεπιστημιακού νοσοκομείου της Πάτρας, ενώ νοσηλευόταν με covid-19

Σύμφωνα με πληροφορίες μία γυναίκα 34 ετών προσπάθησε να βάλει τέλος στη ζωή της πέφτοντας από τον 1ο όροφο της κλινικής covid, στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Πατρών όπου νοσηλευόταν.

Η 34χρονη, με καταγωγή από το Αίγιο είχε διαγνωσθεί με κορονοϊό, και νοσηλευόταν τις τελευταίες 15 ημέρες στο νοσοκομείο του Ρίου.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, από την πτώση της άτυχης γυναίκας προκλήθηκαν κατάγματα στο αριστερό της πόδι και θα υποβληθεί σε χειρουργείο τις επόμενες ώρες.