Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Γυναίκα βρήκε τον άντρα της νεκρό στο κρεβάτι του σπιτιού τους. Ήταν θετικός σε Κορωνοϊό…

Ερωτηματικά προκαλεί ο ξαφνικός θάνατος ενός άνδρα 67 ετών σήμερα το μεσημέρι σε γειτονιά του Πύργου με την τοπική κοινωνία να είναι σοκαρισμένη.

Ήταν λίγο μετά τη μία το μεσημέρι όταν η σύντροφός του τον εντόπισε χωρίς τις αισθήσεις του στο κρεβάτι τους.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο άτυχος άνδρας ήταν θετικός στον κορωνοϊό αν και πλήρως εμβολιασμένος – και ήταν σε καραντίνα στο σπίτι του.

Μέχρι και το απόγευμα ο άτυχος άνδρας ήταν νεκρός στο κρεβάτι του μέχρι να φθάσει στο σημείο ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ με πλήρωμα με ειδικές στολές προκειμένου να τον παραλάβουν ενώ στο σημείο υπήρχαν δυνάμεις της αστυνομίας.

Φως στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία/νεκροτομή.

Σοκαρισμένη από το τραγικό συμβάν είναι η σύντροφος του άτυχου άνδρα, η οποία διαπίστωσε τον θάνατό του το μεσημέρι, ενώ ο ίδιος είχε χάσει τις αισθήσεις του ήδη από τα ξημερώματα.

Συγκεκριμένα η σύντροφος του άτυχου 67χρονου δήλωσε:

“Του μίλησα, του είπα έλα να φάμε. Τίποτα. Με τα μάτια κλειστά. Το είχε ξανακάνει βέβαια, αλλά με έπιασε τρομάρα. Δεν ανάσαινε, τον είδα κατακίτρινο. Όταν κατάλαβα ότι είναι νεκρός φώναξα τον γείτονα και αυτός κάλεσε το ΕΚΑΒ”.

Ο 67χρονος νοσούσε εδώ και δύο εβδομάδες από κορωνοϊό, αλλά θεώρησαν ότι ήταν γρίπη όπως δήλωσε και η σύντροφός του, ενώ και οι δύο είχαν εμβολιαστεί με το εμβόλιο της Pfizer/BionTech.

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή