Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Γυναικεία υπόθεση» από Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου

Το νέο τους βιβλίο με τίτλο «Γυναικεία υπόθεση» παρουσίασαν, το πρωί του Σαββάτου στη Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας, οι Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου, δυο πολύ αγαπητές στο κοινό συγγραφείς. Πρόκειται για ένα αστυνομικό μυθιστόρημα με έντονα στοιχεία κοινωνικού προβληματισμού που προσεγγίζει το επίκαιρο θέμα των γυναικοκτονιών.

Αρχικά, οι συγγραφείς διάβασαν αποσπάσματα του βιβλίου, παρουσίασαν την πλοκή του, καθώς και την υπαστυνόμο και κεντρική ηρωίδα Νόρα Δενδρινού, ενώ δεν παρέλειψαν να μοιραστούν με το κοινό την εμπειρία τους από τη σύλληψη της ιδέας μέχρι και την τελική μορφή του έργου. Στη συνέχεια, συζήτησαν με τους παρευρισκόμενους, απάντησαν σε ερωτήσεις και υπέγραψαν αντίτυπα του βιβλίου.

Το κοινωνικό υπόβαθρο της Λένας Μαντά και το αστυνομικό «δαιμόνιο» της Κλαίρης Θεοδώρου κάνουν αυτή τη συνεργασία μοναδική. Η συνύπαρξη και η χημεία των δυο αυτών συγγραφέων ενθουσίασε το κοινό, που αδημονεί ήδη για το επόμενο βιβλίο τους!

Ευχαριστούμε τις Λένα Μαντά και Κλαίρη Θεοδώρου για την αποδοχή της πρόσκλησής μας, καθώς και τις Εκδόσεις Ψυχογιός για τη συνεργασία.

Βιβλιοθήκη Καλαμπάκας

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή