Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει το αντιεκπαιδευτικό νομοσχέδιο Κεραμέως

Στηρίζει τις κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών.

Η ΛΑΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ καταγγέλλει το αντιεκπαιδευτικό Νομοσχέδιο και καλεί σε μαζική συμμετοχή στο πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο, που πραγματοποιούν οι εκπαιδευτικοί συνδικαλιστικοί φορείς των εκπαιδευτικών την Τέταρτη 10 Ιουνίου 2020 στις 7 μ.μ. στα Προπύλαια.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας επιμένοντας στην αντιεκπαιδευτική πολιτική τους προωθούν για ψήφιση το πολυνομοσχέδιο για την παιδεία.

Πρόκειται για νομοσχέδιο που στόχο έχει την απαξίωση της δημόσιας εκπαίδευσης προς όφελος της ιδιωτικής, αφού μειώνει τις δημόσιες εκπαιδευτικές δομές, αυξάνει τον αριθμό των μαθητώνανά τμήμα, οδηγεί σε απόλυση χιλιάδες αναπληρωτές, προωθεί την αξιολόγηση και κατηγοριοποίηση των σχολικών μονάδων με στόχο την χειραγώγηση των εκπαιδευτικών αλλά και την ενίσχυση των ταξικών ανισοτήτων μεταξύ των μαθητών.

Συνολικά πρόκειται για νομοσχέδιο που υποβαθμίζει την δημόσια εκπαίδευση προς όφελος της ιδιωτικής και προωθεί τον εκφυλισμό της εκπαιδευτικής διαδικασίας.

Οι κινητοποιήσεις των εκπαιδευτικών και των γονέων αλλά και συνολικά της κοινωνίας αποτελούν απάντηση στις επιλογές της κυβέρνησης και αποδεικνύουν ότι τα σχέδια της δεν θα περάσουν.

ΟΛΕΣ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΠΑΝΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή