Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H Mercedes-Benz Ελλάς στην «Αυτοκίνηση 2019» 

Σε μία φαντασμαγορική τελετή εγκαινίων, στο εντυπωσιακό της περίπτερο έκτασης 700 περίπου τετραγωνικών μέτρων που φιλοξενείται στη φετινή Έκθεση Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019», η Mercedes-Benz έκανε τα αποκαλυπτήρια 2 νέων μοντέλων της μάρκας, του νέου compact και μοναδικού 7θέσιου SUV οχήματος της κατηγορίας GLB και της αμιγώς ηλεκτρικής EQC, με τη συμμετοχή του κορυφαίου Έλληνα star Σάκη Ρουβά και του Ολυμπιονίκη και Παγκόσμιου Πρωταθλητή Λευτέρη Πετρούνια.  

Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Mercedes-Benz Ελλάς, Ιωάννης Καλλίγερος, απεύθυνε χαιρετισμό στο πολυπληθές ακροατήριο που παραβρέθηκε στη Συνέντευξη Τύπου της εταιρείας και στη συνέχεια, αφήνοντας την εικόνα να μιλήσει από μόνη της, αποκάλυψε στο κοινό τις νέες, ανατρεπτικές ιδέες της μάρκας για την αυτοκίνηση του μέλλοντος με τα τρια πρωτότυπα (concept) μοντέλα που κοσμούν το περίπτερό της. 

Πρόκειται για την EQA, τον προπομπό της EQ στην κατηγορία των compact αυτοκινήτων. Tο 2020 Smart Vision EQ Fortwo, ένα πρωτότυπο, πλήρως διασυνδεδεμένο, πλήρως αυτόνομο smart, που δείχνει με τον πιο εύσχημο τρόπο το πώς θα γίνονται οι μεταφορές εντός της πόλης με car sharing: απόλυτα προσωποποιημένα και απόλυτα αυτόνομα! Τέλος, την τιμητική του είχε το εντυπωσιακό Mercedes EQ Silver Arrow,  το ηλεκτρικό «ασημένιο βέλος» του μέλλοντος, φόρος τιμής στο αγωνιστικό παρελθόν της Mercedes-Benz. 

Με την EQC αλλά και τα τρία πρωτότυπα μοντέλα που παρουσιάστηκαν, οι συστάσεις της νέας μάρκας EQ στο Ελληνικό κοινό έγιναν με το πάθος που τη χαρακτηρίζει. Είναι χαρά και τιμή της Mercedes-Benz Ελλάς να μοιράζεται μία τέτοια σημαντική στιγμή στο περιβάλλον της  Έκθεσης Αυτοκινήτου «Αυτοκίνηση 2019

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή