Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H Nissan Θεοχαράκης στην Έκθεση Cargo Truck & Van

H Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., συμμετέχει με μια συναρπαστική γκάμα επαγγελματικών οχημάτων και μηχανημάτων, στην Έκθεση Cargo Truck & Van.

Η Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα βρίσκεται στην Έκθεση Επαγγελματικών Οχημάτων Cargo Truck & Van που ανοίγει τις πύλες της στις 9 Νοεμβρίου, στο Metropolitan Expo (Σπάτα), με μια συναρπαστική γκάμα επαγγελματικών μοντέλων και οχημάτων.

Στο επίκεντρο της προσοχής αναμένεται να βρεθεί το ολοκαίνουργιο NV250, όπου και θα πραγματοποιήσει το ντεμπούτο του επί Ελληνικού εδάφους. Εμπλουτίζοντας την γκάμα των επαγγελματικών της οχημάτων με το νέο NV250, η Nissan προσφέρει στον σύγχρονο επαγγελματία ένα όχημα με βελτιωμένη ασφάλεια και αξιοπιστία, χάρη στις τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility και συνοδευόμενο από την κορυφαία εγγύηση πέντε ετών / 160.000 χλμ.

Οι ιδιοκτήτες του νέου NV250, θα έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν μέσα από μια ευρεία γκάμα εκδόσεων, σε δύο μήκη αμαξώματος και με μια ολοκληρωμένη σειρά μετατροπών.

Στα πρόσθετα βασικά χαρακτηριστικά του NV250, περιλαμβάνονται:

– 800 κιλά ωφέλιμο φορτίο και δύο μήκη αμαξώματος, βελτιώνοντας τις δυνατότητες μεταφοράς φορτίων για απρόσκοπτες παραδόσεις.

– Συμμόρφωση με το πρότυπο Euro6D-Temp για μειωμένες εκπομπές CO2 και βελτιστοποιημένη απόδοση καυσίμου, γεγονός που μεταφράζεται ως χαμηλότερο λειτουργικό κόστος.

– Βελτιωμένη ευελιξία χάρη σε ένα ευρύ φάσμα μετατροπών. Οι μετατροπές περιλαμβάνουν ξύλινη επένδυση στο πάτωμα του χώρου φόρτωσης και προαιρετικό εξοπλισμό, όπως η ψυκτική μονάδα.

– Πολυάριθμες ενσωματωμένες τεχνολογίες του Nissan Intelligent Mobility, συμπεριλαμβανομένων των Hill Start Assist και Extended Grip.

Στο περίπτερό της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα πρωτοστατεί και το αναβαθμισμένο, αμιγώς ηλεκτρικό ελαφρύ φορτηγό Nissan e-NV200, με νέα μπαταρία 40kWh που προσφέρει τώρα μια αυξημένη αυτονομία κατά 60%, με αμετάβλητη χωρητικότητα φορτίου και με κιβώτιο ταχυτήτων μιας σχέσης, καθιστώντας την οδήγηση για τον επαγγελματία αυτοκινητιστή, ευκολότερη και ασφαλέστερη.

Στο ίδιο περίπτερο, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά τα αμιγώς ηλεκτροκίνητα σάρωθρα της Green Machines, που είναι εφοδιασμένα με μπαταρίες ιόντων λιθίου τελευταίας γενιάς. Διατηρούν τη φόρτισή τους σε όλη τη διάρκεια της εργάσιμης ημέρας, ενώ το απίστευτα χαμηλό ενεργειακό κόστος λειτουργίας τους (μόλις 3 € ανά φόρτιση), σημαίνει ότι το κόστος απόκτησης μπορεί να αποσβεσθεί σε ελάχιστο χρόνο.

Εκτός των παραπάνω, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., θα παρουσιάσει και ένα αμιγώς ηλεκτρικό, ελαφρύ φορτηγό της ADDAX, καθώς ανέλαβε πρόσφατα την εισαγωγή και διανομή των φορτηγών αυτών, για την Ελλάδα. Τα αμιγώς ηλεκτρικά ελαφρά φορτηγά ADDAX μπορούν να κινηθούν σχεδόν οπουδήποτε, έχοντας συγκριτικό πλεονέκτημα στις δύσκολες συνθήκες των πόλεων. Λειτουργικά και ανθεκτικά, μπορούν να φέρουν εις πέρας οποιαδήποτε εργασία, σε σχέση με άλλα ηλεκτρικά οχήματα. Ένα ακόμα μεγάλο πλεονέκτημα των φορτηγών ADDAX, είναι ότι μπορούν να κατασκευαστούν σύμφωνα με τις ανάγκες του εκάστοτε επαγγελματία ή οργανισμού.

Επιπλέον, για εξειδικευμένες εργασίες, η Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε., μπορεί να προμηθεύσει τους ενδιαφερόμενους αγοραστές (Δήμους – Περιφέρειες, Οργανισμούς) με οχήματα που έχουν σχεδιαστεί ειδικά για τις ανάγκες τους, με διαστάσεις που τους επιτρέπουν να περάσουν ακόμη και από στενούς δρόμους και σοκάκια, εκεί όπου τα παραδοσιακά φορτηγά δεν έχουν καμιά πιθανότητα πρόσβασης !

H έκθεση θα διαρκέσει έως τις 11 Οκτωβρίου, με ωράριο λειτουργίας από τις 10 το πρωί έως τις 8 το βράδυ. Ο εκθεσιακός χώρος της Nissan Νικ. Ι. Θεοχαράκης Α.Ε. θα βρίσκεται στο Hall 4, τομέας Β14,Β16 και Β18.

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή