Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας στα Τρίκαλα

Με δύο εκδηλώσεις θα τιμηθεί στα Τρίκαλα η Παγκόσμια Ημέρα για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, η οποία έχει θεσπιστεί ως η 30η Μαΐου. Το μήνυμα που θέλει να δώσει η Παγκόσμια Ομοσπονδία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας είναι οι Συνδέσεις των ατόμων με Πολλαπλή Σκλήρυνση με την κοινωνία. Για τον λόγο αυτόν, έχουν προγραμματιστεί οι ακόλουθες δράσεις:

Την Κυριακή 28 Μαΐου, ο ΣΟΧΤ θα πραγματοποιήσει, σε συνεργασία με την Ελληνική Εταιρία για την Σκλήρυνση κατά Πλάκας, πεζοπορία από τον Πρόδρομο στο Γοργογύρι, στο μονοπάτι του Ασκληπιού. Η διαδρομή είναι μικρής διάρκειας, σε μονοπάτι ήπιας δυσκολίας, κατάλληλο και για παιδιά. Η αναχώρηση θα γίνει από τον Μύλο Ματσόπουλου στις 8 το πρωί.

Την Τρίτη 30 Μάϊου, με αφετηρία το Φρούριο και ώρα 19:30, θα πραγματοποιηθεί περιήγηση στην πόλη των Τρικάλων, με κατάληξη στην Κεντρική Γέφυρα της πόλης, η οποία, χάρη στον Δήμο Τρικκαίων, θα φωτιστεί και φέτος με το πορτοκαλί χρώμα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης. Συνοδοιπόροι στον περίπατο αυτόν θα είναι οι φίλοι του συλλόγου ΜοιράΖΩμαι που είχαν και την ιδέα, ενώ στην παρέα προστέθηκαν με χαρά το ΚΔΑΠ Μάθηση και ο Αθλητικός Παλαιστικός Σύλλογος Τρικάλων.

Σας περιμένουμε να συμμετάσχετε στις δύο αυτές εκδηλώσεις, να γνωριστούμε, να ενημερώσουμε για τις δράσεις της Εταιρίας και να σχεδιάσουμε μελλοντικές συνεργασίες..

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή