Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H Ζέττα Μακρή στην Περιφερειακή Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας

Η Υφυπουργός Παιδείας & Θρησκευμάτων Ζέττα Μακρή επισκέφθηκε την έδρα της Περιφερειακής Διεύθυνσης Πρωτοβάθμιας & Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, στη Λάρισα.

Την Υφυπουργό υποδέχθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Διεύθυνσης, η Αν. Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, Βασιλική Ζιάκα.

Κατά την επίσκεψη έλαβε χώρα σύσκεψη με την κ. Υφυπουργό στην οποία συμμετείχαν, επίσης, οι Διευθυντές των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των νομών της Θεσσαλίας, ήτοι ο Κωνσταντίνος Γκόλτσος της Π.Δ.Ε. Καρδίτσας, ο Κωνσταντίνος Ζαχαρής της Δ.Δ.Ε. Καρδίτσας, η Αικατερίνη Καραγιώργου της Δ.Π.Ε. Λάρισας, ο Νικόλαος Ζέρβας της Δ.Δ.Ε. Λάρισας, ο Γεώργιος Πολύζος της Π.Δ.Ε. Μαγνησίας, ο Χρήστος Τρικάλης της Π.Δ.Ε. Τρικάλων και τέλος ο Αλέξανδρος Καπανιάρης της Δ.Δ.Ε. Τρικάλων.

Κατά τη σύσκεψη διεξήχθη ένα εποικοδομητικός διάλογος στον οποίο συζητήθηκαν τρέχοντα ζητήματα που απασχολούν τις κατά τόπους Διευθύνσεις Εκπαίδευσης.

Προς ανάμνηση της επισκέψεώς της, η Αν. Διευθύντρια της Περιφερειακής Διεύθυνσης Εκπαίδευσης Θεσσαλίας, κ. Ζιάκα πρόσφερε στην υφυπουργό κ. Μακρή έργο των μαθητών του 2ου Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Λάρισας.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή