Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

H Carbon Off έκανε δυναμική εμφάνιση στην έκθεση «Αυτοκίνηση EKO 2018»

Στην Έκθεση «Αυτοκίνηση EKO 2018», συμμετέχει με δικό της περίπτερο η Carbon Off και σας περιμένει όλους να σας αποδείξει πώς μπορείτε να αναζωογονήσετε τον κινητήρα του αυτοκινήτου σας, ώστε να λάβετε την καλύτερη υπηρεσία στις πιο προσιτές τιμές.

Η Carbon Off χρησιμοποιεί καινοτόμο τεχνολογία με τελευταίας γενιάς μηχανές, εφοδιασμένες με μικροεπεξεργαστή για ηλεκτρονικό έλεγχο της διαδικασίας καθαρισμού, δίνοντας άμεσα αισθητά αποτελέσματα μέσα σε λίγα μόλις λεπτά.

Όσοι θέλετε να δείτε την μηχανή του αυτοκίνητου σας να δουλεύει και πάλι σαν καινούργια και φυσικά πιο οικονομικά, δεν έχετε παρά να ενημερωθείτε για την νέα εύκολη, απλή και αποτελεσματική μέθοδο εσωτερικού καθαρισμού του κινητήρα.

Ο καθαρισμός του άνθρακα, δηλαδή το ξεκάπνισμα των κινητήρων, επιτυγχάνεται με την χρήση γεννητριών υδρογόνου υψηλής τεχνολογίας οι οποίες χρησιμοποιούν τα παράγωγα αέρια της ηλεκτρόλυσης του ύδατος, Υδρογόνο και Οξυγόνο και συνδέονται με την εισαγωγή του κινητήρα για όσην ώρα διαρκεί ο καθαρισμός.

Η «Carbon Off» η κορυφαία εταιρία στο χώρο αντιπροσωπεύεται άψογα και στα Τρίκαλα από τον κ. Αλέξανδρο Γεωργαντά.

«Carbon Off» Γεωργαντάς Αλέξανδρος
 5ου  Συντάγματος 22 «όπισθεν ΔΕΗ

Ωράριο λειτουργίας:
Καθημερινά Δευ.-Σαβ.  09:00 έως 15:00
Τηλέφωνο επικοινωνίας 24310 39173 κιν. 6949852040
Και κάθε απόγευμα για ραντεβού  στο τηλ. 6944544239.
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή