Η Δόνηση του Ήχου και τα εσωτερικά μυστικά του

Ολοκληρώνονται  οι εγγραφές στο ελεύθερο σεμινάριο Αυτογνωσίας και εσωτερικής αναζήτησης που υλοποιείται στα Τρίκαλα (22 συνολικά διαλέξεις), αυτή την Τρίτη 26 Φεβρουαρίου στις 18.00 στην ισόγεια αίθουσα επί της Ζωγράφου 2 (πίσω από το Πνευματικό Κέντρο),με το πέμπτο θέμα που έχει τίτλο: «Η Δόνηση του Ήχου, Φως και Θερμότητα – Τσάκρας και μάντραμ».

Θα εξηγηθεί γιατί η αποκρυστάλλωσή των τριών αρχών, του ήχου, του φωτός και της θερμότητας, σχετίζεται άμεσα με τη δημιουργία του σύμπαντος και θα αναλυθούν οι έννοιές τους μέσα από τη βαθειά εσωτερική διάσταση της Επιστήμης, της Φιλοσοφίας, της Τέχνης και του Μυστικισμού.
 
Η διάλεξη θα επικεντρωθεί στη σημασία της δόνησης του ήχου και κατ’ επέκταση του Λόγου που Δημιουργεί. Ιδιαίτερη αναφορά θα γίνει στη σημασία του Λόγου, που επηρεάζει τόσο την υγεία μας όσο και την αφύπνιση της συνείδησης αλλά και τη δημιουργία της ψυχής… 
 
Το σεμινάριο διοργανώνεται από τον Γνωστικό Πολιτιστικό-αφιλοκερδή –ΣύλλογοSamael-Lakhsmi και η είσοδος σε όλες τις διαλέξεις είναι ελεύθερη για όλους, αλλά για πρακτικούς λόγους, μετά από αυτό το 5ο θέμα, δεν μπορεί ένα νέο άτομο να μπει στο συγκεκριμένο τμήμα.

Πληροφορίες –δηλώσεις συμμετοχής: στη σελίδα fb: www.facebook.com/Γνώσις SamaelLakhsmiΤρίκαλα και στα τηλ. 6938677770 και 6973981918.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή