Η Ένωση Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στα Τρίκαλα

Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.

Την ανάγκη η Πολιτεία να αφουγκραστεί τα προβλήματα των λειτουργών γραφείων κηδειών, τονίστηκε μεταξύ άλλων, στην εκδήλωση κοπής πίτας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος στα Τρίκαλα.

Μέλη της Ένωσης από τα Τρίκαλα και την Καρδίτσα, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα και συζήτησαν ζητήματα του κλάδου.
Στον χαιρετισμό του ο Γενικός Γραμματέας της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Μιχάλης Παναγιώτου, αναφέρθηκε στο έργο της Διοίκησης κι όπως επεσήμανε μεταξύ άλλων στον χαιρετισμό του «Όπως και οι προηγούμενες Διοικήσεις της Ένωσης και η τωρινή η οποία αναδείχθηκε μέσα από συλλογικές κι ενωτικές διαδικασίες, έχει δύσκολο κι απαιτητικό έργο μπροστά της.

Πρέπει όλοι, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων και των απαιτήσεων που επιτάσσουν οι ανάγκες του λειτουργήματος που επιτελούμε. Η Ένωση θα συνεχίσει να υλοποιεί και να προχωρεί σε δράσεις με σκοπό, την επιμόρφωση των μελών μας. Στο έργο της Ένωσης κανείς δεν περισσεύει. Με συνεργασία κι αλληλεγγύη μπορούμε να πετύχουμε πολλά κι αυτό θα πρέπει να γίνει αντιληπτό από όλους».

Με τη σειρά του ο Αντιπρόεδρος Καρδίτσας της Ένωσης, Σωτήρης Μαλλιαρός, τόνισε την ανάγκη, η Πολιτεία να αφουγκραστεί τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν οι λειτουργοί γραφείων κηδειών, με έμφαση στην προώθηση του νομοσχεδίου για την ίδρυση και λειτουργία γραφείων κηδειών και για τις σχολές επαγγελμάτων κηδείας.

Στην εκδήλωση αναγνώστηκε ο χαιρετισμός του Προέδρου της Ένωσης Λειτουργών Γραφείων Κηδειών Ελλάδος Νίκου Αγγελέτου.Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή