Η Ένωση Στρατιωτικών Θεσσαλίας για το επίδομα παραμεθορίου

Ευχαριστήρια επιστολή απέστειλε η Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας προς τον Υπουργό Εθνικής Άμυνας Πάνο Καμμένο, σχετικά με την θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίου.

Η επιστολή

Το Δ.Σ. της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Θεσσαλίας (Ε.Σ.ΠΕ.Θ), καθώς και ο οικονομικός της σύμβουλος, Λγός (Ο) ε.α κ. Ηλίας Νατσιούλας, σας εκφράζουν τις θερμές τους ευχαριστίες, καθόσον μετά και το Υπ.’ Αριθμ. 15/1 Φεβ 2015 έγγραφό μας, που σας υποβλήθηκε, (με συνημμένο σ΄ αυτό, το Υπ.’ Αριθμ. 2/93838/0021/25 Οκτ 2013 έγγραφο του Υ.Ο. και αντικείμενο θέματος την χορήγηση επιδόματος παραμεθορίου στα στελέχη των ΕΔ σε μόνιμη βάση), ενσκήψατε σε ένα μείζον ζήτημα για τον κλάδο μας.

Επιδείξατε το ενδιαφέρον σας και μετά από διάστημα 2,5 ετών περίπου, το πρόβλημα που δημιουργούνταν με την καταβολή αυτού σε μορφή ΗΕΕ, επιλύθηκε με τη θεσμοθέτηση του επιδόματος παραμεθορίου για τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, σύμφωνα με το Ν.4472/2017.

Πεποίθησή μας είναι πως υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης, έτσι ώστε να χορηγείται το παραπάνω επίδομα και στις υπόλοιπες παραμεθόριες περιοχές της Ελλάδος, δίχως να υφίστανται διακρίσεις στα στελέχη των Ε.Δ (Σ.Ξ – Π.Α – Π.Ν), δημιουργώντας μια αίσθηση δικαίου, όπως ακριβώς ισχύει και στον υπόλοιπο δημόσιο και ευρύτερο δημόσιο τομέα.

Κύριε Υπουργέ,

Σε μια δύσκολη και απαιτητική, για εσάς, περίοδο, απεδείξατε έμπρακτα ότι η αντιμετώπιση των προβλημάτων του κλάδου μας, παραμένει πάντα, πρώτη σας προτεραιότητα.

Με Σεβασμό

Για το Διοικητικό Συμβούλιο της Ε.Σ.ΠΕ. Θεσσαλίας
Ο Πρόεδρος Στέφανος Κουκουράβας Υπλγος (ΕΜ)
Ο Γεν. Γραμματέας Γκαμπλιάς Νικόλαος Υπλγος (ΥΠΑφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2020 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή