Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Εορτή της Αγίας Ζώνης της Παναγίας στο Παρεκλήσιο Ι.Ν. Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων

Την Πέμπτη 31 Αυγούστου εορτή της κατάθεσης της Τίμιας και Πανακηράτου Άγιας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου εορτάζει και πανηγυρίζει το δεξιό κλίτος του Ιερού Ναού Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων, στο οποίο υπάρχει εγκαινιασμένη Αγία Τράπεζα και είναι αφιερωμένο στην Τιμία Ζώνη.

Το πρόγραμμα

Τετάρτη 30/8: Το απόγευμα και ώρα 7:30μ.μ θα ψαλεί ο Μεγάλος Πανηγυρικός Εσπερινός της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ μετ’ αρτοκλασίας και θείου κηρύγματος υπό Ιεροκήρυκος της Ιεράς Μητροπόλεώς μας.

Πέμπτη 31/8: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής της ΑΓΙΑΣ ΖΩΝΗΣ, η Πανηγυρική Θεία Λειτουργία με θείο κήγρυγμα από τον Παν/λογιώτατο Αρχιμ. π. Αλέξιο Κανίνα Πρωτοσύγκελλο της Ι. Μητροπόλεώς μας, και το ύψωμα της Παναγίας μας.

Το απόγευμα της Πέμπτης και ώρα 6:30μ.μ. θα ψαλεί ο Μεθέορτος Εσπερινός και ο Παρακλητικός Κανόνας της Αγίας και Πανακηράτου Τίμιας Ζώνης της Υπεραγίας Θεοτόκου.

Παρασκευή 1/09: Το πρωί και από ώρα 7:00π.μ. θα τελεσθεί ο Όρθρος της εορτής του Αγίου Συμεών του Στυλίτου και της αρχής της Ινδίκτου, η Θεία Λειτουργία και η ακολουθία του Μ. Αγιασμού για την πρωτομηνιά.

Προσκαλούνται οι φιλέορτοι και φιλακόλουθοι χριστιανοί να προσέλθουν και να λάβουν την ευλογία και τον αγιασμό της Παναγίας μας.
www.agiosnektariostrikala.blogspot.gr
Το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο
 

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή