Η Νέα Δημοκρατία και το Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων

Η Νέα Δημοκρατία και η ΔΑΚΕ Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, ξύπνησαν τώρα από τον ύποπτο ύπνο τους και προσπαθούν να καπηλευτούν – αντλώντας πολιτική υπεραξία –  από την ανάδειξη των φλεγόντων προβλημάτων στο Γενικό Νοσοκομείο Τρικάλων, που το trikalanews.gr με σειρά αποκλειστικών και αποκαλυπτικών  ρεπορτάζ έχει φέρει στο φως της δημοσιότητας, μετά από δική του δημοσιογραφική, ενδελεχή και επίπονη έρευνα μηνών.

Διαψεύδουμε ρητά και κατηγορηματικά ότι τα στοιχεία που  τεκμηριώνουν την σειρά των ρεπορτάζ του trikalanews.gr σχετικά με τις παρανομίες της διοίκησης και τα λειτουργικά προβλήματα του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, ήρθαν στα χέρια μας από την ΔΑΚΕ Εργαζομένων Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, όπως έχει αρχίσει να διαρρέει.

Η  ΔΑΚΕ Εργαζομένων Νοσοκομείου Τρικάλων, με δική της πρωτοβουλία μας πλησίασε στις αρχές Δεκεμβρίου  και οι κυρίες που έστειλε, μας διαμήνυσαν ότι ενώ γνώριζαν στην ΔΑΚΕ τις οικονομικές παρανομίες και άλλα κακώς κείμενα στο Γ. Νοσοκομείο Τρικάλων και είχαν  στοιχεία που τα αποδείκνυαν,  θα τα έβγαζαν μόνο προεκλογικά για να πλήξουν την κυβέρνηση.

Μετά από αυτό, από μας, βγήκε αβίαστα το συμπέρασμα ότι δεν ενδιαφέρονταν για την νόμιμη και εύρυθμη λειτουργία του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων, αλλά για το προσωπικό τους συμφέρον, τις θεσούλες τους – υπό τον φόβο να μην έχουν προβλήματα με τον διοικητή –  και εν τέλει, για την κομματική τους νίκη.

Συμπεράναμε επίσης,  ότι, αν ο διοικητής ήταν δεξιός και το Νοσοκομείο λειτουργούσε με τα ίδια προβλήματα και παρανομίες που λειτουργεί σήμερα,  για εκείνους η λειτουργία του θα ήταν υπέροχη!

Δεν πέφτουμε από τα σύννεφα.

Με το θάρρος της γνώμης μας, χωρίς φόβο και πάθος, ενημερώνουμε, αυτούς που προσπαθούν να πάρουν πολιτική υπόσταση και πολιτική υπεραξία από την δική μας,  δημοσιογραφική έρευνα, ότι την δημοσιογραφική υπογραφή των ρεπορτάζ μας και την Ηλεκτρονική Εφημερίδα Νομού Τρικάλων trikalanews.gr δεν την χαρίζουμε σε κανέναν και δεν την θέτουμε «υπό την αιγίδα» καμίας συνδικαλιστικής παράταξης, ούτε κανενός πολιτικού κόμματος.

Ας γνωρίζουν καλά, όσοι ακόμη δεν το έχουν καταλάβει, ότι δεν χειραγωγούμαστε.

Βρισκόμαστε και θα συνεχίσουμε να είμαστε στο μετερίζι της έγκυρης και ανεξάρτητης ενημέρωσης, πέρα από το αν στην Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, βρίσκεται ή θα βρίσκεται, αριστερός ή δεξιός διοικητής, καθώς δεν εξυπηρετούμε τα συμφέροντα κανενός πολιτικού κόμματος ή συνδικαλιστικής παράταξης.

Το καθήκον της δημοσιογραφίας είναι να εργάζεται για το σύνολο της κοινωνίας και να συμβάλλει στην εύρυθμη λειτουργία αυτής.

ΥΣ: Μπορεί να μας απαντήσει, ο υπεύθυνος του Τομέα Υγείας Ν. Τρικάλων, της Νέας Δημοκρατίας, που ήταν τόσο καιρό να αναδείξει τα προβλήματα του Γ. Νοσοκομείου Τρικάλων και ποια ακριβώς είναι η επαγγελματική σχέση του, μέσα από οικογενειακές διαδρομές, με το… Ίδρυμα;

admins
Author: admins

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Έφυγε από τη ζωή η Βαΐα Αποστολίδη

Με θλίψη ανακοινώνουμε την απώλεια της πολυαγαπημένης μας μητέρας, γιαγιάς και θείας, Βαΐας Αποστολίδη …
Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Νίκη Κεραμέως: «Θέλουμε τη διευκόλυνση των εργαζομένων και την προστασία των δικαιωμάτων τους»

Σε επίκαιρες ερωτήσεις του KKE και της Νέας Αριστεράς, αναφορικά με εγκύκλιο που αφορά στην εφαρμογή της ψηφιακής κάρτας εργασίας …
Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Από την Καρδίτσα η 44χρονη που σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου στο Λιτόχωρο

Η Γεωργία Θώδου – Ντάφου σκοτώθηκε από πτώση κλαδιού πλατάνου ενώ καθόταν σε καφετέρια στις όχθες του ποταμού Ενιπέα …