Η ομάδα της Άμιλλας καταδικάζει όλες τις μορφές βίας

23 Jan 2018 Αθλητικα

Πλούσια αγωνιστική δραστηριότητα για την «Άμιλλα»

Συνεχίστηκε και αυτό το Σαββατοκύριακο η αγωνιστική δραστηριότητα για την ομάδα της Άμιλλας.

Συγκεκριμένα το Σάββατο στο κλειστό της Μπάρας η γυναικεία ομάδα αντιμετώπισε την ομάδα της Αναγέννησης Καρδίτσας. Οι μικρές της Άμιλλας κόντραραν στα ίσια την αντίπαλη ομάδα, μάλιστα πήραν το πρώτο σετ, αλλά τελικά έχασαν το παιχνίδι με 1-3 (25-22,20-25,18-25,22-25). Η σύνθεση για την Τρικαλινή ομάδα: (Γούλας Θ.)  Προβίδα Ε., Πάνου Ε., Κουρομπλή Ε., Μανθοπούλου Ε., Αδάμου Ε., Παιάνα Χ., Λιάβα Β., Βάρα Σ., Καμινάρη Φ., Παπαστεργίου Ρ.,   

Ο αγώνας εντωμεταξύ πήρε μεγάλη δημοσιότητα γιατί έγινε με την παρουσία μεγάλης δύναμης αστυνομικών, μιας και η ομάδα της Καρδίτσας είχε την υποστήριξη 35-40 οργανωμένων φιλάθλων της ποδοσφαιρικής ομάδας της Αναγέννησης. Κάποιοι από αυτούς πέρα από τα υβριστικά συνθήματα προκάλεσαν φθορές στο χώρο του κλειστού και δημιούργησαν ένα κλίμα έντασης μέσα και έξω από το γήπεδο.

Η ομάδα της Άμιλλας καταδικάζει όλες τις μορφές βίας στον αθλητισμό από οπουδήποτε κι αν προέρχονται, και τονίζει ότι το άθλημα δεν προάγεται με τέτοιες συμπεριφορές.   

Την Κυριακή η παιδική ομάδα αντιμετώπισε στο Δίστομο την ομάδα της Αντίκυρας. Το παιχνίδι ήταν αμφίρροπο και οι δυο ομάδες διεκδίκησαν τη νίκη μέχρι το τέλος, με την ομάδα της Αντίκυρας να την παίρνει τελικά με 3-1 σετ (23-25, 27-25, 25-18, 25-23) Η σύνθεση για την ομάδα της Άμιλλας: (Γούλας Θ.) Κελεπούρης Φ., Τσιγαρίδας Λ.,  Ανδρεόπουλος Σ.,  Πετσιάς Α., Μητάκος Β., Νικάκης Γ., Παπαδημητρίου Ε., Ψαρρής Θ.  

Την Κυριακή επίσης η ομάδα των παγκορασίδων αντιμετώπισε στο κλειστό της Μπάρας την ομάδα του Ασκληπιού στο τοπικό ντέρμπυ. Οι μικρές της Άμιλλας πατώντας πιο σταθερά στο γήπεδο και δείχνοντας σοβαρότητα σε όλη την διάρκεια του παιχνιδιού πήραν τη νίκη με 3-0 σετ ( 25-17,25-12,25-23) από έναν αντίπαλο που δεν έδειξε ότι μπορούσε να πάρει τίποτα παραπάνω από αυτό που έγραψε το φύλλο αγώνα. Η σύνθεση για την Άμιλλα : ( Γούλας Θ.) Προβίδα Ε., Νταράλα Α., Πάνου Ε., Μανθοπούλου , Παπαστεργίου Ρ., Ιακωβάκη Α., Καρατάσιου Ε., Λιάβα Χ., Καμινάρη Φ., Καμινάρη Γ., Αδάμου Ε., Αλεξίου Κ., Γαλαζούλα Θ.,
 

admins
Author: admins

Share:
Δεν βρέθηκαν άρθρα.