Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η προσπέραση έφερε …μαχαίρωμα

Σοβαρά τραυματισμένος νοσηλεύεται 28χρονος στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως, ύστερα από επίθεση με μαχαίρι που δέχτηκε από 22χρονο στα Καλάβρυτα για μια … προσπέραση.
 
Ο 22χρονος που οδηγούσε ΙΧΦ αυτοκίνητο του πατέρα του με συνοδηγό 18χρονο, προσπέρασε ΙΧΕ αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 28χρονος.
 
Λίγο πιο κάτω, τον πρόλαβε ο 28χρονος και άρχισαν να διαπληκτίζονται με αποτέλεσμα οι δύο οδηγοί να βγουν από τα οχήματα τους και να έρθουν σε συμπλοκή. Τότε, ο 22χρονος έβγαλε αιχμηρό αντικείμενο και το κάρφωσε με δύναμη στο δεξί στήθος του 28χρονου, ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του και σωριάστηκε στο έδαφος.
 
Ο 22χρονος δράστης με τον 18χρονο συνοδηγό του, που δεν συμμετείχε στο επεισόδιο, φόρτωσαν στο φορτηγό τον σοβαρά τραυματισμένο νεαρό και τον μετέφεραν στο Κέντρο Υγείας Κλειτορίας όπου και τον παράτησαν και έφυγαν τρέχοντας με το φορτηγό. Το τραύμα του θύματος ήταν αδύνατον να αντιμετωπιστεί στο Κέντρο Υγείας και έτσι μεταφέρθηκε στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τριπόλεως όπου υπεβλήθη σε χειρουργική επέμβαση και νοσηλεύεται.
 
Από την αστυνομία εντοπίστηκε ο ιδιοκτήτης του φορτηγού ενώ συνεχίζονται οι έρευνες για τον δράστη.

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή