Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων στο Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας

Ξεκινά αυτή την Κυριακή το Ομαδικό Πρωτάθλημα Θεσσαλίας 2018, με τη συμμετοχή 8 ομάδων, κάτι που είναι ιδιαίτερα ελπιδοφόρο για την περιοχή και δίνει ιδιαίτερη αίγλη στη φετινή διοργάνωση.

Το πρωτάθλημα θα διεξαχθεί σε 5 γύρους με ελβετικό σύστημα, δηλαδή η κλήρωση του επόμενου γύρου θα γίνεται μετά το πέρας του προηγούμενου, όπως στα ατομικά πρωταθλήματα. Δε θα γίνει δηλαδή pool σύστημα, όπου όλοι θα παίξουν με όλους.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων κληρώθηκε και θα αγωνιστεί την 1η αγωνιστική στα Φάρσαλα με την πολύ αξιόλογη ομάδα του Γ.Σ.Φαρσάλων, που αποτελεί τη φυσική συνέχεια του Σ.Σ.Φαρσάλων, μια ομάδα που εμφανίζει διαρκή πρόοδο τα τελευταία χρόνια, χάρη στις προσπάθειες των παραγόντων της.

Η σύνθεση της ομάδας θα είναι 10μελής με συγκεκριμένες ηλικιακές κατηγορίες, όπως προβλέπεται από την προκήρυξη της Ε.Σ.Ο. και θα αποτελείται από:

Σκακιέρες 1-4 : άνδρες με κατάταξη ελληνικού έλο (του Β εξαμήνου 2017)

Σκακιέρα 5: γυναίκα

Σκακιέρα 6: κορίτσι Κ20

Σκακιέρα 7: κορίτσι Κ16

Σκακιέρα 8: αγόρι Κ20

Σκακιέρα 9: αγόρι Κ16

Σκακιέρα 10: αγόρι Κ12

Η ομάδα μας θα προσπαθήσει να εμφανισθεί αξιόμαχη σε όλες τις αναμετρήσεις και να διεκδικήσει την καλύτερη θέση στη γενική κατάταξη. Η πρωταθλήτρια της Θεσσαλίας αποκτά το δικαίωμα συμμετοχής στο πρωτάθλημα της Α' Εθνικής το καλοκαίρι, κάτι που αποτελεί ιδιαίτερο κίνητρο για όλους.

Παράλληλα στο πρόσφατο Δ.Σ. αποφασίσθηκε η κοπή πίτας για το 2018 να γίνει στον φιλόξενο χώρο του ξενοδοχείου «Το Πανελλήνιον» το Σάββατο 3 Φεβρουαρίου στις 5 το απόγευμα.

Καλούμε όλους τους γονείς, σκακιστές, μέλη και φίλους του συλλόγου μας, να μας τιμήσουν με την παρουσία τους και να περάσουμε ένα όμορφο σκακιστικό απόγευμα με ανταλλαγή απόψεων και ενημέρωση για το αγωνιστικό πρόγραμμα της χρονιάς.

Η ΣΚΑ.ΚΙ. Τρικάλων
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 Trikalanews from TNEWSGROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή