Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η WATT+VOLT σας δίνει τα φώτα της εντελώς δωρεάν για πάντα!

Πλέον, στο νέο κατάστημα ηλεκτρικού ρεύματος από τη WATT+VOLT στα Τρίκαλα μπορείς να απευθυνθείς στο άμεσο και φιλικό προσωπικό και να «φωτίσεις» κι εσύ τον χώρο σου με την πιο θετική ενέργεια! 
Η πόλη των Τρικάλων απολαμβάνει και αυτή τη νέα αγοραστική εμπειρία που προσφέρει η WATT+VOLT, στην οδό 28ης Οκτωβρίου 15, και στο πλαίσιο του εορτασμού της νέας έλευσης, η εταιρεία προσφέρει εντελώς δωρεάν έως και 20 λάμπες LED Philips σε κάθε νέο πελάτη. Επιπλέον, εκτός από τις λάμπες LED Phillips, κάθε ενδιαφερόμενος που θα επισκέπτεται το κατάστημα έως τις 31/01 και θα επιλέγει την WATT+VOLT για πάροχο του ρεύματός του, θα κερδίζει έως 25% έκπτωση στο λογαριασμό του και θα μπαίνει αυτόματα σε κλήρωση για να διεκδικήσει 1 home cinema, 1 play station, 1 tablet ή 1 smartwatt kit. 
Επισκεφτείτε τώρα το νέο κατάστημα WATT+VOLT στα Τρίκαλα, συζητήστε με τους εξειδικευμένους συμβούλους και απολαύστε πραγματική οικονομία και πλούσια δώρα!
Πληροφορίες: WATT+VOLT Τρικάλων, 2431600708 
 
Σχετικά με τη WATT+VOLT
 
Η WATT+VOLT είναι εταιρεία παροχής ολοκληρωμένων υπηρεσιών Ηλεκτρικής Ενέργειας. Είναι αμιγώς Ελληνική και αποτελεί μία ταχύτατα αναπτυσσόμενη και κερδοφόρα εταιρεία στην ελληνική επικράτεια.
Από το 2011, η WATT+VOLT κατέχει Άδεια Εμπορίας και Προμήθειας Ηλεκτρικής Ενέργειας για την ελληνική αγορά ενέργειας, ενώ το 2015 έλαβε και Άδεια Προμήθειας Φυσικού Αερίου, μια δραστηριότητα που σύντομα θα εντάξει στο χαρτοφυλάκιό της.
Η WATT+VOLT προμηθεύει ηλεκτρικό ρεύμα σε επιχειρήσεις, οργανισμούς και οικιακούς καταναλωτές και προσφέρει ανταγωνιστικές χρεώσεις τις οποίες είναι σε θέση να εξασφαλίσει λόγω της ισχυρής δραστηριοποίησής της στην εισαγωγή ηλεκτρικής ενέργειας. Είναι η μοναδική ελληνική ιδιωτική εταιρεία που είναι μέλος  του European Energy Exchange (ΕΕΧ), του μεγαλύτερου Ενεργειακού Χρηματιστηρίου της Ευρώπης, και ενεργό μέλος του Χρηματιστηρίου Ενέργειας της Ιταλίας (Gestore del Mercato Elettrico), που της εξασφαλίζουν πρόσβαση στο μεγαλύτερο μέρος του διασυνδεδεμένου ηλεκτρικού δικτύου πανευρωπαϊκά.
Η φιλοσοφία της WATT+VOLT, στηρίζεται στη μέγιστη ικανοποίηση του καταναλωτή και στην παροχή υψηλής ποιότητας καινοτόμων υπηρεσιών. Έχει σχεδιάσει τα Προγράμματα Corporate Energy (Corporate L και Corporate M) που απευθύνονται σε όλους τους επαγγελματίες, τις μικρές και μεγάλες επιχειρήσεις και οργανισμούς που αναζητούν την άμεση μείωση των λειτουργικών εξόδων τους. Ακόμη μεγαλύτερες εξοικονομήσεις απολαμβάνουν οι οικιακοί καταναλωτές με τα Προγράμματα Home Energy.
Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε την εταιρική ιστοσελίδα www.watt-volt.gr
admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή