Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Handmade with Love: Αυθεντικότητα, αγάπη και δημιουργία σας περιμένουν στην Πηγή Τρικάλων

Αφεθείτε στη μαγεία των χειροποίητων δημιουργιών και μοιραστείτε τη χαρά του Πάσχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα!

Ανάμεσα στα πανέμορφα τοπία και λίγο έξω από το κέντρο των Τρικάλων, βρίσκεται  το Handmade with Love, ένας μικρός κρυμμένος θησαυρός! 

Αυτός ο παράδεισος των χειροποίητων δημιουργιών, έμπνευση της Ρίτσας Κουρκούνη, σας καλεί να γιορτάσετε το φετινό Πάσχα με μια μοναδική συλλογή από λαμπάδες, διακοσμητικά και δωράκια, όλα φτιαγμένα με αγάπη και μεράκι.

Είτε αναζητάτε την τέλεια λαμπάδα για τα αγαπημένα σας πρόσωπα, είτε θέλετε να στολίσετε το σπίτι σας με πρωτότυπα διακοσμητικά, είτε θέλετε το τέλειο δωράκι για το νονό ή τη νονά, στο “Handmade with Love” θα βρείτε ό,τι χρειάζεστε για ένα γλυκό και αγαπησιάρικο Πάσχα.

Η ιδιοκτήτρια Ρίτσα Κουρκούνη φροντίζει με τα χεράκια της ώστε κάθε κομμάτι να είναι μοναδικό και φτιαγμένο με μεράκι και προσοχή, προσφέροντας μια αίσθηση αυθεντικότητας και ζεστασιάς που ξεχωρίζει!

Επισκεφτείτε το “Handmade with Love” στην Πηγή Τρικάλων, αφεθείτε στη μαγεία των χειροποίητων δημιουργιών και μοιραστείτε τη χαρά του Πάσχα με τα αγαπημένα σας πρόσωπα.

Για περισσότερες πληροφορίες και για να εξερευνήσετε τη συλλογή, επισκεφθείτε το κατάστημα ή επικοινωνήστε στα παρακάτω στοιχεία:

Handmade with love by Ritsa Kourkouni

Πηγή Τρικάλων, Τρίκαλα.

Τηλέφωνο: 6983644243

Instagram: Handmade with love by Ritsa

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή