Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηλίας Βλαχογιάννης: Οργή και αποτροπιασμός

Σε δήλωση του ο πρώην Νομάρχης και Βουλευτής Τρικάλων, Συντονιστής Τομέα Προστασίας του Πολίτη της Ν. Δ. Ηλίας Βλαχογιάννης, αναφέρει τα εξής:

«Προκαλεί οργή και αποτροπιασμό σ όλο τον πολιτισμένο κόσμο, η νέα τυφλή βομβιστική επίθεση κατά αθώων πολιτών στο Λονδίνο. Στόχος των φανατικών ισλαμιστών, είναι η εσωτερική ειρήνη και ασφάλεια των κοινωνιών μας. Στόχος τους είναι η κάμψη του ηθικού των δυτικών κοινωνιών. Στόχος τους είναι  η κάμψη του φρονήματος των ελεύθερων ανθρώπων και η παραίτηση τους από το δικαίωμα στην Δημοκρατία.

Δεν θα το επιτρέψουμε. Δεν πρέπει να το επιτρέψουμε. Είμαστε όλοι και όλες εωμένοι απέναντι στην τυφλή βία και τρομοκρατία. Είμαστε όλοι και όλες ενωμένοι,  απέναντι στο φανατισμό και το θρησκευτικό ή φυλετικό μίσος.

Σήμερα ήταν το Λονδίνο, αύριο κάποια άλλη πόλη. Όποιοι νομίζουν ότι η υπόθεση δεν μας αφορά πλανώνται οικτρά. Όταν καίγεται το σπίτι του γείτονα, δεν πρέπει ούτε να επιχαίρουμε, ούτε να σφυρίζουμε αδιάφορα. Πρέπει να ενώσουμε τις δυνάμεις μας και τις φωνές μας.

Φθάνει πια, ως εδώ. Η τρομοκρατία και η τυφλή βία, πρέπει να συντριβούν.

admins
Author: admins

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή