Ηλίας Βλαχογιάννης: Προτεραιότητά μας η αποκατάσταση του αισθήματος ασφάλειας των πολιτών

Με επισκέψεις στο Α.Τ. , Τ.Α και Πυροσβεστική υπηρεσία Αιγίου, ξεκίνησε η περιοδεία του Τομεάρχη Μαξίμου Χαρακόπουλου και του Συντονιστή Ηλία Βλαγογάννη στην Αχαΐα.

Στη συνέχεια επισκέφθηκαν τη Γενική Αστυνομική Διεύθυνση Δυτικής Ελλάδας, την Αστυνομική Διεύθυνση Αχαΐας και τη Διεύθυνση Πυροσβεστικής υπηρεσίας Πάτρας.

Στην προγραμματισμένη ώρα ξεκίνησε στην Πάτρα, η Διευρυμένη Συνεδρίαση του Τομέα Προστασίας του Πολίτη, με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων, από τους τρεις νομούς της Δυτικής Ελλάδος (Αχαΐας, Ηλείας ,Αιτωλοακαρνανίας), Προέδρων ΝΟΔΕ, πολιτικών στελεχών της παράταξής κ.λ.π.

«Για την Νέα Δημοκρατία και τον Πρόεδρο Κυριάκο Μητσοτάκη ,η Ασφάλεια του Πολίτη θα είναι στην πρώτη προτεραιότητα» ,τόνισαν οι κ.κ. Χαρακόπουλος και Βλαχογιάννης.

«Περιστατικά ανομίας και κατάλυσης του Κράτους Δικαίου, θα παταχθούν αμείλικτα. Οι μπαχαλάκηδες και οι αλληλέγγυοι τους, θα αντιμετωπίσουν τις βαριές συνέπειες του Νόμου.

Ο Νόμος Παρασκευοπούλου, που απελευθέρωσε και απελευθερώνει χιλιάδες κρατούμενους και βαρυποινιτες, θα καταργηθεί άμεσα.

Όπως και ο Νόμος Γιαβρόγλου για το Πανεπιστημιακό άσυλο.

Ο Νόμος και η Τάξη, θα αποκατασταθούν.

Η αυριανή Κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας και του Κυριάκου Μητσοτάκη, θα χορηγήσει και το υπόλοιπο 50 τοις εκατό στο εν ενεργεία και αποστρατεία προσωπικό των Ενόπλων Δυνάμεων και Σωμάτων Ασφαλείας , σε υλοποίηση της γνωστής απόφασης του ΣτΕ και θα ξαναδεί απ αρχής το Ενιαίο μισθολόγιο των στελεχών, σε συνεννόηση και συνεργασία με τους εκπροσώπους του προσωπικού».
 Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή