Τα νέα της πόληςΔιαβάστε επίσης

House of Bakery: Πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά του… ονείρου!!!

11 Apr 2023
House of Bakery: Πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά του… ονείρου!!!

Ένας φούρνος γεμάτος με υπέροχα αρώματα και γεύσεις για όλους όσους αναζητούν την τέλεια λιχουδιά

Την τιμητική του κατά τη διάρκεια του Πάσχα, και όχι μόνο, έχει ένα προϊόν δελεαστικό, αφράτο και πέρα για πέρα απολαυστικό! Φυσικά μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας ΤΣΟΥΡΕΚΙ! Πασχαλινό τσουρέκι όμως σαν αυτό… δεν έχετε φάει!!!

Ο φούρνος House of Bakery στα Τρίκαλα είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν υπέροχα λαχταριστά τσουρέκια. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα Ραμιώτη, έχει δημιουργήσει έναν φούρνο που προσφέρει πάντα προϊόντα νόστιμα και ποιοτικά, με τα τσουρέκια τους να είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό! Φτιαγμένα με αφοσίωση και μεράκι, από αγνά υλικά, είναι εξαιρετικά αφράτα και αρωματικά! Σε μια μεγάλη γκάμα από τσουρέκια  σκέτα ή γεμιστά με σοκολάτα, bueno, κάστανο ή  φράουλα, είναι πολλές οι επιλογές για να διαλέξει κανείς ή… να τα δοκιμάσει τελικά όλα!

Και μιας και διανύουμε Πάσχα, τα λόγια είναι περιττά όταν έχουμε να κάνουμε με σοκολατένια αυγά..! Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, και μόνο με θαυμασμό μπορείτε να τα κοιτάζετε πριν να τα γευτείτε!

House of Bakery: Πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά του… ονείρου!!!

Ο φούρνος House of Bakery είναι ένας παράδεισος γλυκών και αλμυρών γεύσεων και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως φρεσκοψημένα κουλούρια και αρτοσκευάσματα, νόστιμες πίτες, καθώς και πολλά είδη πρωινού γλυκισμάτων και κέικ. Φυσικά, αναλαμβάνουν και κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, όπως επίσης δημιουργούν και φανταστικές τούρτες με βάση τις δικές σας γεύσεις και επιλογές!

House of Bakery: Πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά του… ονείρου!!!

Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο και πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η φρεσκάδα. Η φιλοσοφία του House of Bakery είναι να παρέχει τα καλύτερα και σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο στους πελάτες του.  Ένας φούρνος γεμάτος με υπέροχα αρώματα και γεύσεις για όλους όσους αναζητούν την τέλεια λιχουδιά.

Με εμπειρία πολλών χρόνων, τεράστια αγάπη για τη δουλειά της και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, η κ. Κωνσταντίνα Ραμιώτη και η ομάδα της φτιάχνουν πεντανόστιμα, χειροποίητα προϊόντα, που θα ικανοποιήσουν γευστικά και τους πιο απαιτητικούς, και είναι πάντα εκεί να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά… να σας καλοταΐσουν!

Δοκιμάστε τους και θα μας θυμηθείτε..!

Μπορείτε να τους βρείτε:

Γαριβάλδη 9, Τρίκαλα, 24310 20404.

Instagram: houseofbakery_trikala | Facebook: House of Bakery

trikalanews
Author: trikalanews


«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Τα νέα της πόλης

«Εξέλιξη»: Ξεκίνησαν οι εγγραφές στο εξειδικευμένο φροντιστήριο Βιολογίας στα Τρίκαλα

Το φροντιστήριο Βιολογίας «Εξέλιξη» στα Τρίκαλα ξεκινά εγγραφές για τη θερινή προετοιμασία της νέας χρονιάς. Εξειδίκευση, ολιγομελή τμήματα και σταθερές επιτυχίες στις Πανελλαδικές.

Read More

Ζήσε τη επόμενη περιπέτειά σου ... στον Παρνασσό!
Ακουστικά βαρηκοΐας Βάγια Κουκουράβα


ΔΕΘ 2025: Οι επαφές του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Δ. Κουρέτα

Σειρά επαφών στη ΔΕΘ είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Δημήτρης Κουρέτας με υπουργούς και φορείς, με επίκεντρο έργα αποκατάστασης και καινοτομία.

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο γιατρός Χρήστος Οικονόμου, 79 ετών

Θλίψη στα Τρίκαλα για τον θάνατο του συνταξιούχου γιατρού Χρήστου Αχ. Οικονόμου, 79 ετών. Η κηδεία του θα γίνει την…

Read More


Διεθνής πιστοποίηση στην Ελλάδα για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών

Η Ελλάδα απέσπασε διεθνή πιστοποίηση για την προστασία των θαλάσσιων θηλαστικών από την NOAA, με ισχύ έως το 2029 και…

Read More


Έφυγε από τη ζωή ο 54χρονος Τρικαλινός Δημήτρης Τεγόπουλος

Ο Δημήτρης Τεγόπουλος, 54 ετών, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στο Αμπελοχώρι Τρικάλων. Θλίψη για την απώλειά του σε οικογένεια…

Read More


Αγιασμός στο 2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ Τρικάλων

Την Πέμπτη 11/09/2025 στις 8:30 π.μ. θα τελεστεί ο αγιασμός για το 2ο Γυμνάσιο και 2ο ΓΕΛ στο κοινό προαύλιο,…

Read More


Αγιασμός στο 5ο Γυμνάσιο και 5ο Λύκειο Τρικάλων

Ο Αγιασμός για το 5ο Γυμνάσιο και το 5ο Λύκειο Τρικάλων θα γίνει την Πέμπτη 11 Σεπτεμβρίου 2025 στις 10:30…

Read More

Load More

Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.