Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

House of Bakery: Πασχαλινά τσουρέκια και σοκολατένια αυγά του… ονείρου!!!

Την τιμητική του κατά τη διάρκεια του Πάσχα, και όχι μόνο, έχει ένα προϊόν δελεαστικό, αφράτο και πέρα για πέρα απολαυστικό! Φυσικά μιλάμε για το γνωστό σε όλους μας ΤΣΟΥΡΕΚΙ! Πασχαλινό τσουρέκι όμως σαν αυτό… δεν έχετε φάει!!!

Ο φούρνος House of Bakery στα Τρίκαλα είναι ο απόλυτος προορισμός για όσους αναζητούν υπέροχα λαχταριστά τσουρέκια. Η ιδιοκτήτρια, Κωνσταντίνα Ραμιώτη, έχει δημιουργήσει έναν φούρνο που προσφέρει πάντα προϊόντα νόστιμα και ποιοτικά, με τα τσουρέκια τους να είναι πραγματικά κάτι το ξεχωριστό! Φτιαγμένα με αφοσίωση και μεράκι, από αγνά υλικά, είναι εξαιρετικά αφράτα και αρωματικά! Σε μια μεγάλη γκάμα από τσουρέκια  σκέτα ή γεμιστά με σοκολάτα, bueno, κάστανο ή  φράουλα, είναι πολλές οι επιλογές για να διαλέξει κανείς ή… να τα δοκιμάσει τελικά όλα!

Και μιας και διανύουμε Πάσχα, τα λόγια είναι περιττά όταν έχουμε να κάνουμε με σοκολατένια αυγά..! Οι εικόνες μιλάνε από μόνες τους, και μόνο με θαυμασμό μπορείτε να τα κοιτάζετε πριν να τα γευτείτε!

Ο φούρνος House of Bakery είναι ένας παράδεισος γλυκών και αλμυρών γεύσεων και προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία από προϊόντα όπως φρεσκοψημένα κουλούρια και αρτοσκευάσματα, νόστιμες πίτες, καθώς και πολλά είδη πρωινού γλυκισμάτων και κέικ. Φυσικά, αναλαμβάνουν και κάθε είδους κοινωνική σας εκδήλωση, όπως επίσης δημιουργούν και φανταστικές τούρτες με βάση τις δικές σας γεύσεις και επιλογές!

Όλα τα προϊόντα φτιάχνονται καθημερινά με τον παραδοσιακό τρόπο και πολύ προσοχή στη λεπτομέρεια, ώστε να διασφαλίζεται η υψηλή ποιότητα και η φρεσκάδα. Η φιλοσοφία του House of Bakery είναι να παρέχει τα καλύτερα και σε ανταγωνιστικές τιμές, ενώ παράλληλα προσφέρει ένα περιβάλλον φιλικό και ευχάριστο στους πελάτες του.  Ένας φούρνος γεμάτος με υπέροχα αρώματα και γεύσεις για όλους όσους αναζητούν την τέλεια λιχουδιά.

Με εμπειρία πολλών χρόνων, τεράστια αγάπη για τη δουλειά της και ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια, η κ. Κωνσταντίνα Ραμιώτη και η ομάδα της φτιάχνουν πεντανόστιμα, χειροποίητα προϊόντα, που θα ικανοποιήσουν γευστικά και τους πιο απαιτητικούς, και είναι πάντα εκεί να σας εξυπηρετήσουν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και φυσικά… να σας καλοταΐσουν!

Δοκιμάστε τους και θα μας θυμηθείτε..!

Μπορείτε να τους βρείτε:

Γαριβάλδη 9, Τρίκαλα, 24310 20404.

Instagram: houseofbakery_trikala | Facebook: House of Bakery

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή