Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Ηρεμία αναζητά ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων

Ψήφο εμπιστοσύνης μέσω σθεναρής υποστήριξης στην «παρουσα κυβερνηση» και την  «παρουσα ηγεσια του υπουργειου υγειας»,  έδωσε χθες ο διοικητής του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων, κ. Δημήτρης Παρθένης, μέσα από δημόσια ανακοίνωσή του στην προσωπική του σελίδα στο facebook – γραμμένη χωρίς τόνους και με κάποια ορθογραφικά λαθάκια.
 
Στην ανακοίνωση, πριν καταλήξει να αναζητά  «ηρεμια» –  βάζοντας αποσιωπητικά με περισσότερες των τριών τελείες στο τέλος του κειμένου (και όχι μόνο)  –  μιλά, για  «λαθη θα γινουν και ολοι κρινομαστε», «δημοσιογραφισκους που αφθονουν» καθώς επίσης, για «συμφεροντα» που «Οταν χτυπας», «λογικο ειναι να σε χτυπουν κι αυτα».
 
Σημειώνουμε, ότι μόλις τρεις μέρες πριν, έχει πραγματοποιηθεί, η ανάδειξη του θέματος των τεσσάρων ανύπαρκτων πτυχίων του πρώην διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, μέσα από ένα πόρισμα 29 σελίδων του Σώματος Επιθεωρητών Ελεγκτών Δημόσιας Διοίκησης (ΣΕΕΔΔ)  και η παραπομπή του για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος.
 
Ένα σκάνδαλο στο χώρο της Δημόσιας Υγείας, που είδε το φως της δημοσιότητας και με την ανακοίνωση-καταγγελία της ΠΟΕΔΗΝ (Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων) που εκτός από τα τέσσερα πλαστά πτυχία του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Νίκαιας, αποκαλύπτει και άλλες περιπτώσεις παρατυπιών, όπως την παράταση μισθώματος στο συγκεκριμένο νοσοκομείο «με ανάθεση στον ίδιο επιχειρηματία έως το 2036 αν και η σύμβαση έληγε το 2020» τονίζοντας, πριν καταλήξει, ότι «η κυβέρνηση συγκάλυπτε και συγκαλύπτει. Γι΄ αυτό και η σιγή ιχθύος από τον λαλίστατο Πολάκη».
 
• Η δημόσια ανακοίνωση του διοικητή του Γενικού Νοσοκομείου Τρικάλων
 
«  Οταν χτυπας συμφεροντα…..λογικο ειναι να σε χτυπουν κι αυτα…..το λεω για δημοσιογραφισκους που αφθονουν…..λαθη θα γινουν και ολοι κρινομαστε…..ομως το εργο στην υγεια που εχει κανει η παρουσα κυβερνηση και η παρουσα ηγεσια του υπουργειου υγειας ειναι η μεγαλυτερη τομη στην υγειονομικη ιστορια της χωρας μετα την πραγματι εμβληματικη ιδρυση του ΕΣΥ. 
 
ΟΜΩΣ η διασωση και αναγεννηση που συντελειται καθε μερα που περναει στο υγειονομικο συστημα δεν μπορει να το αμφισβητησει κανεις πως ειναι ΕΡΓΟ ΣΥΡΙΖΑ….η χωρα κατρακυλαγε υγειονομικα στη δεκαετια του 1960.
 
ΚΑΙ Η ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΑΥΤΗ ΑΝΤΙΣΤΡΑΦΗΚΕ και μαλιστα τωρα πια κυτταμε προς τα πσνω κι ανεβαινουμε καθε μερα και πιο πανω ειμαστε πια σε καλυτερη φαση απο την προμνημονιακη περιοδο..και οι πολιτες το βιωνουν……..γι αυτο λοιπον ηρεμια…..  »

""

Αφήστε το σχόλιό σας

trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή