Hyundai ΚΟΝΑ Electric επέλεξε ο ΑΔΜΗΕ για τον εταιρικό του στόλο

1 Dec 2020 Κοσμος

Το KΟΝΑ Electric αποτελεί ορόσημο στην κατηγορία των ηλεκτρικών αυτοκινήτων. Το ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai συνδυάζει τα πλεονεκτήματα των SUVs με τη δυναμική των ηλεκτρoκινητήρων. Το νέο οικολογικό μοντέλο της Hyundai διατίθεται με δύο εκδόσεις ηλεκτροκινητήρων (64Kwh και 39Kwh), προσφέροντας στους κατόχους τους ιπποδύναμη 204PS και 136PS αντίστοιχα καθώς και κορυφαία αστική αυτονομία μέχρι 660 km.

 

Σημαντικό είναι να σημειωθεί ότι το πρώτο αμιγώς ηλεκτρικό compact SUV της Hyundai, ξεπέρασε μέσα στο έτος το ορόσημο των 100.000 πωλήσεων παγκοσμίως.

 

“Στο ηλεκτρικό KONA η HYUNDAI ενσωματώνει τεχνογνωσία άνω των 30 ετών. Απαντώντας στις απαιτήσεις των καιρών για την κλιματική αλλαγή δημιουργήσαμε ένα ηλεκτρικό SUV αυτοκίνητο με κορυφαία χαρακτηριστικά επιδόσεων και αυτονομίας. Η ηλεκτροκίνηση κυριαρχεί στην στρατηγική μας για το 2025 και έχοντας ήδη διευρύνει σημαντικά την ήδη πρωτοπόρα προϊοντική μας γκάμα στοχεύουμε να είμαστε στους τρείς κορυφαίους παγκόσμιους κατασκευαστές ηλεκτροκίνητων οχημάτων.

 

Μας τιμά ιδιαίτερα η επιλογή του ΑΔΜΗΕ για επάνδρωση του εταιρικού του στόλου με το ηλεκτρικό KONA” δήλωσε ο κ. Ανδρέας Χριστοφορίδης, Γενικός Διευθυντής της Hyundai Ελλάς ΑΒΕΕ.

 

Σχετικά με τον ΑΔΜΗΕ

Ο ΑΔΜΗΕ λειτουργεί ως Ανεξάρτητος Διαχειριστής Μεταφοράς Ηλεκτρικής ενέργειας κατά τις διατάξεις της Οδηγίας 2009/72/ΕΚ της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η Εταιρεία ασκεί τις αρμοδιότητες και εκτελεί τα καθήκοντα του Κυρίου και Διαχειριστή του Ελληνικού Συστήματος Μεταφοράς Ηλεκτρικής Ενέργειας (ΕΣΜΗΕ), σύμφωνα με τις διατάξεις του Ν.4001/2011, τα προβλεπόμενα στον Κώδικα Διαχείρισης του Συστήματος και την άδεια διαχείρισης του EΣΜΗΕ. Σκοπός της Εταιρείας είναι η λειτουργία, ο έλεγχος, η συντήρηση και η ανάπτυξη του ΕΣΜΗΕ, ώστε να διασφαλίζεται ο εφοδιασμός της χώρας με ηλεκτρική ενέργεια, με τρόπο επαρκή, ασφαλή, αποδοτικό και αξιόπιστο καθώς και η λειτουργία της αγοράς ηλεκτρικής ενέργειας που σχετίζεται με τις εκτός του Ημερησίου Ενεργειακού Προγραμματισμού (ΗΕΠ) συναλλαγές σύμφωνα με τις αρχές της διαφάνειας, της ισότητας και του ελεύθερου ανταγωνισμού.

 

Σχετικά με την Hyundai Ελλάς

Η HYUNDAI ΕΛΛΑΣ ιδρύθηκε στις 2 Αυγούστου 1990 αναλαμβάνοντας την αποκλειστική αντιπροσώπευση των οχημάτων ΗΥUNDAI στην Ελληνική αγορά. Έκτοτε κατατάσσεται συνεχώς στους παίκτες που ορίζουν την αγορά του αυτοκινήτου στην Ελλάδα κατακτώντας την 2η θέση το 1998, τη 1η θέση το 2000 και το 2005 κερδίζοντας σημαντικά μερίδια αγοράς μαζί με τις προτιμήσεις των καταναλωτών. Στην HYUNDAI ΕΛΛΑΣ έχουμε ως μοναδικό στόχο να προσφέρουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας ικανοποιώντας όλες τις απαιτήσεις και ανάγκες των πελατών.

Με ολοκληρωμένο δίκτυο επίσημων εμπόρων και εξουσιοδοτημένων επισκευαστών σε όλη την Ελλάδα έχουμε ως προτεραιότητα την απόλυτη εξυπηρέτηση και την πλήρη ικανοποίησή των πελατών. “Κινητήρια δύναμη” της HYUNDAI ΕΛΛΑΣ είναι οι άνθρωποί της. Όλοι τους με διάθεση να εξυπηρετήσουν τους πελάτες, φιλικοί και άριστα καταρτισμένοι, κτίζουν καθημερινά μια άριστη και μακρόχρονη σχέση εμπιστοσύνης με τους πελάτες.

 

Στέφανος Σιμωτάς

admins
Author: admins

Share:
Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στην παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Ο Πρόεδρος του Ε.Ε.Σ. συμμετείχε στην παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024

Ο Πρόεδρος του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, Dr. Αντώνιος Αυγερινός, συμμετείχε, ως επίσημο προσκεκλημένος, στην παρουσίαση του ΕΚΟ Ράλλυ Ακρόπολις 2024 …
Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Μονόδρομος η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Γιάννης Χατζηθεοδοσίου: Μονόδρομος η παράταση για τις φορολογικές δηλώσεις

Σε άμεσο κίνδυνο επιβολής υψηλών προστίμων για εκπρόθεσμη υποβολή φορολογικής δήλωσης βρίσκονται εκατοντάδες χιλιάδες επιχειρήσεις αλλά και φυσικά πρόσωπα …
Συνεχίζονται οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Συνεχίζονται οι αιτήσεις για βρεφονηπιακούς και ΚΔΑΠ του Δ. Τρικκαίων με voucher μέσω ΕΕΤΑΑ

Ο Δήμος Τρικκαίων ενημερώνει τους γονείς και κηδεμόνες ότι υποδέχεται και το σχολικό έτος 2024-25 παιδιά στους βρεφονηπιακούς σταθμούς και …