Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων στο 5ο Γυμνάσιο

Η 1ηΤοπική Μονάδα Υγείας (ΤΟΜΥ) επισκέφθηκε το 5ο Γυμνάσιο Τρικάλων τη Δευτέρα 3 Φεβρουαρίου 2020 ύστερα από πρόσκληση του σχολείου. Η επίσκεψη πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο ελέγχου της εμβολιαστικής κάλυψης των μαθητών/τριών. Οι γονείς και κηδεμόνες των μαθητών είχαν ήδη ενημερωθεί από το σχολείο, υπέγραψαν Υπεύθυνη Δήλωση με την οποία συναινούν για τον έλεγχο     και έστειλαν το βιβλιάριο Υγείας του παιδιού τους.

Οι επισκέπτριες Υγείας της ΤΟΜΥ κ. Ευθυμία Κατσαρού και η κ. Σοφία Πρεβεδουράκη έκαναν έλεγχο τα βιβλιάρια υγείας και ετοίμασαν ενημερωτικό σημείωμα για τους γονείς για εμβόλια που χρειάζεται να κάνουν στα παιδιά τους.

Το 5ο Γυμνάσιο οργάνωσε αυτήν την επίσκεψη επειδή  θεωρεί πως  τα  εμβόλια αποτελούν το κατεξοχήν μέτρο πρωτογενούς πρόληψης στην εξάλειψη των μεταδοτικών νοσημάτων και συμβάλλουν  ουσιαστικά στην προαγωγή της Υγείας.ToΣχολείο ευχαριστεί πολύ τις επισκέπτριες υγείας κ. Κατσαρού και κ. Πρεβεδουράκη για τη συνεργασία και εύχεται  να συνεχίσουν το έργο τους σε όλα τα σχολεία των Τρικάλων

Ενημερώνουμε  γονείς και κηδεμόνες πως οι εμβολιασμοί είναι υψίστης σημασίας  για την Υγεία των παιδιών τους και πραγματοποιούνται  δωρεάν από την 1η ΤΟΜΥ Τρικάλων (Ομήρου 13) κατόπιν τηλεφωνικού ραντεβού. Για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 24310-46653.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή