Η …αλαζονεία κοινό προτέρημα των Παπαστεργίου Αγοραστού

Συνεχίζεται η «κόντρα» του Δημάρχου Τρικκαίων και Προέδρου της ΚΕΔΕ, Δημήτρη Παπαστεργίου, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό, με τους δύο άντρες, όπου βρεθούν και όπου σταθούν, να ρίχνουν … «καρφάκια» ο ένας για τον άλλον.

Φαίνεται ότι οι επικοινωνιακοί σύμβουλοι των δύο αντρών, τους συμβουλεύουν να ασχολούνται και με άλλα θέματα, πιο …πιασάρικα, διότι τα μεγάλα …έργα κουράσανε τον πολίτη και δεν έχουν …σασπένς, καθώς ο μεν Αγοραστός έχει κάνει τον Πηνειό …Αμαζόνιο με τα εκατομμύρια που του …ρίχνει, ο δε Παπαστεργίου, τόσα χρόνια Δήμαρχος έχει εξαγγείλει μεγάλα έργα, με τα περισσότερα να μην έχουν αρχίσει ακόμα.

Έτσι λοιπόν, σήμερα Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020, ήταν η σειρά του Δημήτρη Παπαστεργίου, ο οποίος σε συνέντευξη που έδωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό …του, δεν παρέλειψε να αναφερθεί στο …φλέγον θέμα των επόμενων εκλογών και για τις …φήμες που αυτός διαδίδει, ότι θα διεκδικήσει τη θέση του Περιφερειάρχη Θεσσαλίας.

Φρόντισε μάλιστα, να βάλει το Γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων, να στείλει σε όλα τα ΜΜΕ, την πρωινή συνέντευξη, γι’ αυτούς που τυχόν δεν τον …απόλαυσαν.

Το Δελτίο Τύπου

«Παπαστεργίου: Γιατί τόσο άγχος, αγωνία, ανασφάλεια για τις εκλογές;

Γιατί τόσο «άγχος, αγωνία και ανασφάλεια για τις επόμενες αυτοδιοικητικές εκλογές;», αναρωτήθηκε δημοσίως ο Δήμαρχος Τρικκαίων και πρόεδρος τη ΚΕΔΕ Δημήτρης Παπαστεργίου.

Σε συνέντευξή του στη Ραδιοφωνική Λέσχη Τρικάλων 9,76 μίλησε για το συγκεκριμένο ζήτημα, που αναφέρεται και στον ίδιο, συστήνοντας «λίγη ηρεμία και όλα θα πάνε καλά». Για τον κ. Παπαστεργίου, σημαντικά είναι η καταπολέμηση τη ανεργίας, η ανάπτυξη, η επίλυση των προβλημάτων, η υλοποίηση έργων και όχι μια συζήτηση για εις επόμενες εκλογές. 

Αναλυτικά οι δηλώσεις στις ερωτήσεις της δημοσιογράφου του σταθμού κ. Ευαγγελίας Σωτηρίου είναι οι ακόλουθες:

« Πολλή αγωνία… Δεν μπορώ να τη δικαιολογήσω. Πραγματικά, το λέω τώρα απόλυτα ειλικρινώς: θεωρώ πως ο δημότης που την ώρα αυτή δεν έχει δουλειά, ο δημότης που βλέπει την επιχείρησή του να μην “τραβάει”, που δεν μπορεί να επανέλθει σε κανονικούς ρυθμούς, όταν ακούει ανθρώπους να συζητάνε για τις επόμενες εκλογές, πραγματικά θα σχηματίσει μια εικόνα πως αυτοί οι τύποι που συζητάνε για τις εκλογές, για τις επόμενες εκλογές, μάλλον δεν ξέρουν πού βρίσκονται. Μάλλον δεν έχουν αίσθηση της πραγματικότητας.
Είναι τελείως αστείο να συζητάμε τώρα για τις επόμενες εκλογές, Πολύ μεγάλη αγωνία, παρ’ όλα αυτά, υπάρχει, την οποία δεν μπορώ να δικαιολογήσω. (…)

Είναι αστείο. Αν αρχίσω τώρα και κάνω κουβέντα για τις εκλογές που θα γίνουν σε τρία χρόνια, θα πέσω στην κατηγορία που σας έλεγα νωρίτερα. (…)

Την ώρα αυτή με νοιάζει να λύσω τα προβλήματα που έχουμε, με νοιάζει πραγματικά να επανεκκινήσουμε την οικονομία και να βρούμε τρόπους να φέρουμε πραγματική ανάπτυξη, να μειώσουμε την ανεργία, η οποία καλπάζει, και όλα τα υπόλοιπα θα έρθουν, όταν έρθει η ώρα τους. (….)

Προς τι τόση αγωνία; Λίγη ηρεμία και όλα θα πάνε καλά.
Δεν είναι ώρα να μιλήσουμε για τις εκλογές, δεν αντιλαμβάνομαι τόσο άγχος και τόση αγωνία και τέτοια ανασφάλεια (….)

Αυτό που πραγματικά με νοιάζει είναι να τρέξουμε (.…)

Είναι χρήσιμο να σε περιβάλλει με εμπιστοσύνη ο Πρωθυπουργός και οι Υπουργοί, γιατί πλέον μπορείς να προχωράς, να λύνεις προβλήματα του τόπου σου και να βρίσκεις τρόπους να φέρνεις έργα στην περιοχή. Αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό και μέχρι εκεί να κάνουμε την κουβέντα. Από κει και πέρα όλα τα άλλα θα τα δούμε όταν έρθει η ώρα, την ώρα αυτή προέχουν τα προβλήματα και ο τρόπος να τα λύσουμε».

 Από το γραφείο Τύπου του Δήμου Τρικκαίων»©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή