Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Αλήθεια για την υπόθεση Δ. Παρθένη

Έγινε σήμερα στο Μονομελές Πρωτοδικείο Τρικάλων η δίκη για τον πρώην διοικητή του Γ.Ν.Τ για παραβίαση προσωρινής διαταγής του Διοικητικού Εφετείου Λάρισας.Συγκεκριμένα ενώ το εφετείο τον Αύγουστο του 2016 διέταξε τον τότε διοικητή του γενικού νοσοκομείου να μην προβεί σε σύναψη ατομικών συμβάσεων στον τομέα της καθαριότητας ο κ. Παρθένης την αγνόησε παντελώς και κατ΄εξακολούθηση λειτουργώντας παρανόμως!!!

Δυστυχώς όμως την 1η Ιουλίου 2019 και 6 μέρες πριν ο Σύριζα αποχωρήσει από την κυβέρνηση τροποποίησε τον κώδικα ποινικής δικονομίας καταργώντας εντελώς το άρθρο που αφορούσε την συγκεκριμένη υπόθεση απαλλάσσοντας έτσι μεταξύ άλλων και τον Δ. Παρθένη. Φρόντισε να «καλύψει» όλα τα πιστά παιδιά του παύοντας έτσι οποιαδήποτε ποινική δίωξη με αποτέλεσμα σήμερα να μην μπορέσει καν να στοιχειοθετηθεί κατηγορία!!!

Συγχαίρουμε θερμά τον κ. Παρθένη για την Ιώβεια υπομονή του να μην πανηγυρίσει τότε και να συγκρατηθεί έως σήμερα ρίχνοντας έτσι στάχτη στα μάτια των πολιτών για την δήθεν αθώωσή του και τον παροτρύνουμε να ανατρέξει σε κάποιο λεξικό της Ελληνικής γλώσσας προκειμένου να μπορέσει να κατανοήσει πλήρως την έννοια της λέξης ΑΘΩΟΣ!!!

Εκ της εταιρίας

Ευθύμιος Τσάτσιος

 

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή