Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων αποχαιρετά τον σύντροφο Στέργιο

Ανείπωτη η οδύνη στο άκουσμα της δυσάρεστης είδησης του χαμού του Στέργιου Παπαθεοδώρου. Ενός ακούραστου μαχητή, ενός έντιμου και συνεπούς αγωνιστή, ενός γνήσιου τέκνου της εργατικής τάξης κι ενός πραγματικού κομμουνιστή.

Ο Στέργιος από την παιδική του ηλικία πάλεψε σκληρά για τη ζωή και το μεροκάματο, οργανώθηκε στην κομμουνιστική αριστερά, πρωτοστάτησε στο ταξικό συνδικαλιστικό κίνημα, συμμετείχε σε όλες τις μικρές και μεγάλες μάχες σε κάθε κοινωνικό και πολιτικό αγώνα του τόπου μας.

Παρά το προσωπικό κόστος, τις συνδικαλιστικές διώξεις και τις απολύσεις, τις απειλές και τις μηνύσεις, την ανεργία και την εργασιακή περιπλάνηση, ποτέ δεν σταμάτησε να αγωνίζεται με αξιοπρέπεια και ανιδιοτέλεια, με χαμόγελο και σφιγμένη γροθιά, με ευαισθησία και δυναμισμό, με ακλόνητη την πίστη του στην οργανωμένη πάλη και στον συλλογικό αγώνα.

Μαζί με τον Στέργιο πορευτήκαμε στους δρόμους του αγώνα και της αλληλεγγύης, εμπνευστήκαμε από το όραμα μιας ζωής δίχως εκμετάλλευση ανθρώπου από άνθρωπο, μιας κοινωνίας όπου η εργατική τάξη θα κατέχει τον πλούτο που παράγει, μιας κοινωνίας ισότητας, αλληλεγγύης, δικαιοσύνης κι ελευθερίας : του κομμουνισμού.

Η ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων αποχαιρετά τον σύντροφο Στέργιο, με την υπόσχεση στη μνήμη του πως θα συνεχίσουμε τον δύσκολο, μα και όμορφο αγώνα, για τη νίκη της εργατικής τάξης.

Απευθύνουμε τα θερμά μας συλλυπητήρια στα αδέρφια του και στους οικείους του, όπως και σε όλους τους συντρόφους και συντρόφισσές του.

ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. ΤΡΙΚΑΛΩΝ

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή