Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΝΤΑΡΣΥΑ παρουσιάζει τους πρώτους υποψήφιους στα Τρίκαλα

Οι 57 νεκροί των Τεμπών, οι νέοι άνθρωποι που χάθηκαν, χάραξαν μια γραμμή -το πριν και το μετά τα Τέμπη. Ο κόσμος δεν είναι πια ίδιος και δεν είναι μόνο οργισμένος. Καταλαβαίνει μέχρι πού μπορούν να οδηγήσουν οι δολοφονικές πολιτικές των ιδιωτικοποιήσεων και της διάλυσης κάθε δημόσιας υποδομής. Γιατί η περίοδος που ζούμε κάνει φανερό για όλους και όλες μας με τον πιο τραγικά εκκωφαντικό τρόπο ότι:

  • τα κέρδη τους είναι πάνω από τις ζωές της εργαζόμενης πλειοψηφίας και της νεολαίας
  • το κέρδος και η ατομική ιδιοκτησία στα μέσα παραγωγής και τις υποδομές δολοφονούν και καταστρέφουν το μέλλον μας
  • η επικίνδυνη κλιμάκωση του πολέμου στην Ουκρανία -που έκλεισε ένα χρόνο- ως αποτέλεσμα της όξυνσης των ενδο-καπιταλιστικών ανταγωνισμών σημαίνει κέρδη για το κεφάλαιο και πόνο και φτώχεια για τους λαούς
  • η ακρίβεια και η ανεργία αποτελούν μόνιμη «συντροφιά» στην καθημερινότητά μας
  • η κλιματική κρίση και η περιβαλλοντική καταστροφή είναι παρούσα, προκειμένου το κεφάλαιο να ικανοποιήσει την ακόρεστη δίψα του για κέρδη.
  • Η ρατσιστική πολιτική της κυβέρνησης επενδύει σε «φράχτες» του μίσους στον Έβρο – βγάζοντας ξανά στο προσκήνιο την ακροδεξιά – αποκλείει πρόσφυγες και μετανάστες που αναζητούν μια καλύτερη ζωή

Όλος αυτός ο κόσμος που βγήκε στον δρόμο φωνάζοντας «Οι ζωές μας πάνω από τα κέρδη τους» καταλαβαίνει ότι χρειάζεται οι ζωές μας συνολικά να πάνε αλλιώς.

Και για να γίνει αυτό είναι απαραίτητο ένα ισχυρό ταξικό εργατικό κίνημα και μια δυνατή αντικαπιταλιστική αριστερά που δε θα μένει στα μισά του δρόμου, δε θα αρκείται σε ψίχουλα αλλά θα διεκδικεί ολόκληρο το καρβέλι, αφού οι εργαζόμενοι/ες είμαστε αυτοί/ες που το παράγουμε. Που θα συγκρουστεί συνολικά με τη λογική της αγοράς και του κέρδους, με την αντιδραστική πολιτική όλων των κυβερνήσεων και της ΕΕ.

Συζητάμε λοιπόν για όλα αυτά και για το πώς θα συμβάλουμε στην διαμόρφωση αυτού του κινήματος και της αριστεράς που έχει σήμερα ανάγκη η εποχή και οι εργαζόμενοι/ες.

Καλούμε τον κόσμο της εργασίας και τη νεολαία, τον κόσμο του κινήματος κι όσες κι όσους βρεθήκαμε μαζί στους δρόμους του αγώνα, στην πολιτική εκδήλωση της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α. Τρικάλων, τη Μεγάλη Τετάρτη 12 Απρίλη στις 8.30 μμ στη Σουίτα Art Cafe (Στρ. Σαράφη 18), με ομιλητή τον Μπάμπη Συριόπουλο, μέλος της Συντακτικής Επιτροπής των Τετραδίων Μαρξισμού και στέλεχος της ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.

Στην εκδήλωση θα γίνει και η παρουσίαση των πρώτων υποψήφιων βουλευτών της ΑΝΤΑΡΣΥΑ στα Τρίκαλα.

ΑΝΤΑΡΣΥΑ ΤΡΙΚΑΛΩΝ

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή