Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ

Γράφει ο Δρ. Κώστας Πατέρας, D.Ed., M.Ed., Ph.D.

Η σημερινή κυβέρνηση της ΝΔ διανύει το δεύτερο έτος στην εξουσία και η περίοδος χάριτος πέρασε ανεπιστρεπτί.

Ανεξάρτητα από το τι αποτελέσματα αναφέρουν, οι χειραγωγημένες δημοσκοπήσεις, πολλοί τις λένε «πληρωμένες», οι πολίτες έχουν απτές αποδείξεις για να κρίνουν τα έργα και τις ημέρες του Κυριάκου Μητσοτάκη, ως Πρωθυπουργού.

Μπορεί να παίζει η Κυβέρνηση χωρίς αντίπαλο, γιατί η αξιοπιστία του ΣΥΡΙΖΑ είναι χαμηλή αλλά και γιατί ο Αλέξης Τσίπρας ψάχνεται για να βρει την νέα ταυτότητα και τον προσανατολισμό του κόμματος του, αλλά τα σημάδια για την Κυβέρνηση είναι αρνητικά.

Δείχνει μεγάλη φθορά, υπερβολικό εγωϊσμό και πρωτοφανή περιφρόνηση για τον Λαό και τα προβλήματα του.

Αντιμετωπίζει τους πολίτες ως πολιτικά «πρόβατα», που την ερχόμενη Άνοιξη ή το αργότερο το Καλοκαίρι θα της δώσουν και πάλι την αυτοδυναμία.

«Σκληρόν σοι προς κέντρα λακτίζειν» είπε ο Θεός προς τον Απόστολο Παύλο, όταν ήταν διώκτης των Χριστιανών, πολύ πριν ασπασθεί τον Χριστιανισμό.

Με απλά λόγια, ο Θεός είπε στον Απόστολο Παύλο ότι «είναι σκληρό πράγμα να χτυπάς τον εαυτό σου».

Αυτό ακριβώς κάνει τώρα ο Πρωθυπουργός της χώρας, για τον οποίο, πέραν του ΕΓΩ δεν υπάρχει τίποτε άλλο.

Μπορεί τα χαλκευμένα αποτελέσματα των δημοσκοπήσεων να δείχνουν μεγάλη διαφορά μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ, τα ποιοτικά, όμως, στοιχεία δείχνουν πως η Κυβέρνηση έχει πρόβλημα.

Το … κάρο της οικονομίας έχει … βαλτώσει και τα … άλογα, που επελέγησαν, είναι πολύ αδύνατα, για να το ξεκολλήσουν από την … λάσπη.

Η πολιτική της Κυβέρνησης σε ότι αφορά την πανδημία έχει πολλά κενά και όλα δείχνουν πως ο κορονοϊός θα επιταχύνει τις πολιτικές εξελίξεις, αφού βλάπτει ακόμα και την Δημοκρατία.

Ο χειρισμός των Ελληνοτουρκικών θεμάτων, με την προσκόλληση του Κυριάκου Μητσοτάκη στον Γερμανικό άξονα, παίρνει από μέτριες έως κακές αξιολογήσεις.

Τέλος, το θέμα της λαθρομετανάστευσης, διαλύει τον κοινωνικό ιστό των νησιών αλλά και της ενδοχώρας.

Οι Έλληνες πληρώνουν εκατοντάδες εκατομμύρια ευρώ, για να μην γεμίσει η Ευρώπη με τζιχαντιστές, ακραίους ισλαμιστές και εγκληματίες.

Γενικά η Κυβέρνηση δεν έχει πολιτικό αντίπαλο.

Ο μεγάλος της αντίπαλος είναι ο ΚΑΚΟΣ της ΕΑΥΤΟΣ.

Απόδειξη η αρνητική αλλαγή των ποιοτικών δεικτών.

Σε ποσοστό 68,8%, οι πολίτες πιστεύουν πως η οικονομία είναι σε πολύ κακή κατάσταση, σύμφωνα με δημοσκόπηση της MRB.

Το 70,8% της κοινωνίας πιστεύει ότι τα μέτρα για την πανδημία δεν είναι ικανοποιητικά.

Φυσικά η τρομοκρατία και η προπαγάνδα που ασκούνται καθημερινά από τα ΜΜΕ θυμίζουν Γκαιμπελική περίοδο του Αδόλφου Χίτλερ.

Το 47% των πολιτών πιστεύει η ανεργία είναι μη αναστρέψιμη και την ερχόμενη άνοιξη η χώρα μας θα είναι πρώτη σε ολόκληρη την Ευρώπη.

Στον τομέα του προσφυγικού δηλαδή της λαθρομετανάστευσης το 61,7% των πολιτών απορρίπτει την πολιτική του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Στο τομέα των Ελληνοτουρκικών, πριν από το φιάσκο της τελευταίας απόφασης της Ε.Ε., σε ποσοστό 44,9% διαφωνεί η κοινωνία με τους χειρισμούς της Κυβέρνησης.

Η τελευταία δημοσκόπηση λέγει πως η Ελλάδα έχει μπει σε ένα σκοτεινό τούνελ και γι’ αυτό οι πολίτες απορρίπτουν τον ΣΥΡΙΖΑ σε ποσοστό 64% ενώ απορρίπτουν τη ΝΔ σε ποσοστό 52,5%.

Ενώ συμβαίνουν όλα αυτά που παρουσιάζουν οι δημοσκόποι, η θηλιά του ιδιωτικού χρέους πνίγει νοικοκυριά και επιχειρήσεις.

Βροχή τα ειδοποιητήρια για παλιά και νέα χρέη εν μέσω κορονοϊού.

Οι εισπρακτικές εταιρείες χτυπούν καθημερινά τους πολίτες για λογαριασμούς σε τράπεζες, σε ΔΕΚΟ και σε επιχειρήσεις ενέργειας.

Έχουμε πρωτοφανή επιδρομή των ΚΟΡΑΚΩΝ.

Οι καρεκλοκένταυροι του Μαξίμου, εκτός του ότι παίζουν ρόλο … Αρχισυντάκτη στα ΜΜΕ, ταυτόχρονα διορίζουν ανθρώπους της «Αγίας Οικογένειας» κόβουν ανεπιθύμητους και τοποθετούν Νηπιαγωγούς, Ταβερνιάρηδες, Δασκάλους και Συνδικαλιστές στις Διοικήσεις των Νοσοκομείων, που κάνουν ΕΔΕ εις βάρος ανθρώπων με τις άσπρες μπλούζες.

Φέρνει ο Μητσοτάκης πολυνομοσχέδιο σκούπα γεμάτο με ρουσφετολογικές διατάξεις, την στιγμή που εκατοντάδες χιλιάδες (379.323) συνταξιούχοι δεν παίρνουν την κανονική τους σύνταξη.

Άρον – άρον προωθούν το εμβόλιο για την πανδημία που θα είναι, όπως όλα δείχνουν, Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΤΕΛΟΥΣ και για τον κορονοϊό αλλά και για την μονοκομματική κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη.

Πάντως, το 18% των πολιτών είναι αρνητές του εμβολίου, ενώ το 44,8% τηρεί στάση αναμονής.

Όλα δείχνουν πως το 2021 θα είναι ένα έτος που θα φέρει κοινωνικές και πολιτικές αλλαγές.

Ο Λαός χτύπησε το … ΚΑΜΠΑΝΑΚΙ τόσο για την Κυβέρνηση όσο και για την Αντιπολίτευση … και Ο ΕΧΩΝ ΩΤΑ ΑΚΟΥΕΙΝ ΑΚΟΥΕΤΩ.

ΕΛΛΑΣ ΤΟ ΜΕΓΑΛΕΙΟ ΣΟΥ.

admins
Author: admins

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή