Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η Αστυνομία στο Νηπιαγωγείο Ριζαριού

Ενθουσιάστηκαν οι λιλιπούτειοι από τα …κόλπα του αστυνομικού σκύλου

Μία έκπληξη περίμενε τους μαθητές του Νηπιαγωγείου Ριζαριού, όταν προσωπικό της Τροχαίας Τρικάλων και Δίωξης Ναρκωτικών με τον ειδικά εκπαιδευμένο σκύλο, επισκέφτηκαν το σχολείο!

Σύμφωνα με την Διευθύντρια, που δίνει χρόνια τώρα την ψυχή της για το Σχολείο, Άννα Μαγκιώση, «ο σκύλος υπακούοντας σε διαταγές του αστυνομικού -συνοδού του μας έκανε μια μικρή επίδειξη  ψάχνοντας κρυμμένους …θησαυρούς στην αυλή του σχολείου κάνοντας τα παιδιά να ξετρελαθούν ! Μέχρι και …τσουλήθρα έκανε!

Αποχαιρετώντας  τον αστυνομικό σκύλο ,υποδεχτήκαμε την ομάδα της τροχαίας Τρικάλων που ανέλαβε να ενημερώσει τα παιδιά σχετικά με την ασφάλειά τους στον δρόμο, μέσα από εκπαιδευτικά βίντεο ,εικόνες και συζήτηση.

Ευχαριστούμε θερμά τόσο το Τμήμα Τροχαίας Τρικάλων, όσο και το αστυνομικό Τμήμα για την άμεση ανταπόκρισή τους στην πρόσκληση  μας να επισκεφθούν το σχολείο μας και να μας μιλήσουν για το επάγγελμα του αστυνομικού και του τροχονόμου και να εξηγήσουν τα σήματα οδικής ασφάλειας, δίνοντας συμβουλές ορθής οδικής συμπεριφοράς.

Η δράση πραγματοποιήθηκε στην Πέμπτη 1η Ιουνίου 2023 στο χώρο του Νηπιαγωγείου και ενθουσίασε τους μικρούς μας φίλους».

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή