Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η χορωδία του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων έψαλε τα Χριστουγεννιάτικα κάλαντα

Επισκέφτηκε φορείς της πόλης

Με ιδιαίτερη χαρά ο Σύλλογος Διδασκόντων αποφάσισε να εγκρίνει το αίτημα των μαθητριών της χορωδίας του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων να ψάλει τα κάλαντα σε φορείς της Πόλης.

Έτσι την Παρασκευή 22 Δεκεμβρίου 2023, οι μαθήτριες της χορωδίας του 8ου ΓΕΛ Τρικάλων,  με συνοδούς τους εκπαιδευτικούς  κ. Μανθέλα και κ. Βούλγαρη, επισκέφτηκαν τη ΔΔΕ Τρικάλων και έψαλαν τα κάλαντα στον Διευθυντή της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ν. Τρικάλων, κ. Αλέξανδρο Καπανιάρη με τους ήχους του ακορντεόν που έπαιζε η κ. Βούλγαρη, υπεύθυνη της χορωδίας του σχολείου μας. Στη συνέχεια αντάλλαξαν ευχές με τον Διευθυντή ο οποίος συνεχάρη τις μαθήτριες και την καθηγήτρια τους.

Η επόμενη επίσκεψη έγινε στο Δήμο Τρικκαίων και οι μαθήτριες έψαλαν τα κάλαντα στον Αντιδήμαρχο Παιδείας , Πολιτισμού Αθλητισμού και Δημοσίων Σχέσεων κ. Μιχάλη Λάππα και ακολούθησε επίσκεψη στη Νομαρχία Τρικάλων όπου οι μαθήτριες έψαλαν τα κάλαντα στον  Αντιπεριφερειάρχη Π. Ε. Τρικάλων κ. Χρήστο Μιχαλάκη.

Οι μαθήτριες της χορωδίας με τη βοήθεια της κ. Βούλγαρη, που συνόδευε τα παραδοσιακά Χριστουγεννιάτικα κάλαντα με το ακορντεόν της δημιούργησαν μια ευχάριστη εορταστική ατμόσφαιρα Χριστουγέννων  και αντάλλαξαν ευχές με τους φορείς που επισκέφτηκαν αφού πρώτα γεύτηκαν τα μελομακάρονα που τους προσφέρθηκαν.

Καλά Χριστούγεννα κι ευτυχισμένος ο καινούργιος χρόνος. Και του χρόνου!!!

Η διευθύντρια του Λυκείου

Μαριάννα Αποστόλου

 

Trikala News
Author: Trikala News

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή