Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η χυδαιότητα της Δημοτικής Αρχής Αλέκου και του αντιδημάρχου Δ. Λύπα

Η Δημοτική Αρχή Αλέκου συνεχίζει τον κατήφορό της και μη έχοντας οποιοδήποτε επιχείρημα για να δικαιολογήσει έστω την κατασπατάληση του δημοσίου χρήματος, προβαίνει τις τελευταίες μέρες σε χυδαίες επιθέσεις, ακόμη και προσωπικές, εναντίον μου.

Άκουσαν οι συνδημότες μας να χυδαιολογεί εναντίον μου την περασμένη Παρασκευή ο Αντιδήμαρχος του κ. Αλέκου, κ. Δημήτρης Λύπας, ο οποίος αδιάβαστος και ανενημέρωτος ως είναι, παραποίησε στο δημόσιο λόγο του σε τοπικό ραδιόφωνο της Καλαμπάκας, τα δεδομένα του διεθνούς διαγωνισμού για την αποκομιδή των απορριμμάτων, σύμφωνα με τα οποία οι Καλαμπακιώτες καλούνται να πληρώσουν φέτος 204.943,66 € περισσότερα απ’ ότι πέρυσι.

Το πρωί της Δευτέρας, μετά τη γενική κατακραυγή-την οποία και ο ίδιος παραδέχθηκε-βγήκε στο ίδιο ραδιόφωνο για να ζητήσει «συγνώμη» από τους δημότες γιατί «έκανε λάθος στα όσα είπε την Παρασκευή».

Δεν θα ακολουθήσουμε τον κ. Λύπα στον κατήφορό του, ούτε θα μπω προσωπικά σε διαδικασία διαλόγου μαζί του. Τον παραδίδω στην κρίση των συνδημοτών μας και δηλώνω τη λύπη μου για την κατάντια της Δημοτικής Αρχής.

Όσο για τον Δήμαρχο κ. Θοδωρή Αλέκο, μπορεί να κάνει όποια ζωή θέλει και επιθυμεί, μπορεί να μην καταλαβαίνει τις ανάγκες των συνδημοτών μας που καθημερινά αγωνιούν για το μεροκάματο, αλλά δεν δικαιούται να βγαίνει δημόσια και σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις, γελώντας να λέει πως «έγινε πολύ κακό για το τίποτα (σ.σ. για τις 204.943,66 € παραπάνω που θα πληρώσει ο Δήμο μας). Είναι προκλητικό και είναι ντροπή να εμπαίζει με τέτοιο τρόπο τους Καλαμπακιώτες. Όσο για τα άλλα απίθανα που είπε, ότι για παράδειγμα μπορεί να βάλουν «και κάποιον μη εργαζόμενο του Δήμου να χειριστεί μηχανήματα για το πλύσιμο των κάδων απορριμμάτων» είναι ενδεικτικά του τρόπου που διοικούν και διαχειρίζονται τα του Δήμου μας.

Τέλος επιμένω και ζητώ προσωπικά, αλλά και ως παράταξη «Δύναμη Ευθύνης» απάντηση στο εξής και μόνο ερώτημα: Γιατί φόρτωσαν στις πλάτες των δημοτών του Δήμου Μετεώρων 204.943,66 € επιπλέον φέτος ο Δήμαρχος κ. Αλέκος και οι συνεργάτες του;

Η ευθύνη είναι ακέραιη δικιά τους, καθώς και όσων τους στήριξαν με την ψήφο τους.

Κλείνοντας επαναλαμβάνω για πολλοστή φορά ότι εγώ προσωπικά και η «Δύναμη Ευθύνης» της οποίας ηγούμαι είμαστε και παραμένουμε εδώ και δεν θα επιτρέψουμε σε κανέναν μα κανέναν να κατασπαταλήσει το δημόσιο χρήμα και τον ιδρώτα των Καλαμπακιωτών.

Λευτέρης Αβραμόπουλος
Επικεφαλής Αξιωματικής Αντιπολίτευσης Δήμου Μετεώρων και της παράταξης «Δύναμη Ευθύνης»

Trikalanews
Author: Trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή