ΑθλητικαΕλλάδα

Η Δερβίση 6η στο σύνθετο ατομικό με πολύ καλή εμφάνιση στο Brno της Τσεχίας

5 Sep 2021

Την 6η θέση στο σύνθετο ατομικό, έπειτα από πολύ καλή εμφάνιση στα περισσότερα όργανα, κατέκτησε η Μαρία Δερβίση στο διεθνές τουρνουά ρυθμικής γυμναστικής “Brno Tart Cup”, στην Τσεχία.

Η 19χρονη πρωταθλήτρια συγκέντρωσε 87,866 βαθμούς στο σύνθετο (στεφάνι: 18,233 β., μπάλα: 23,533 β., κορύνες: 24,633 β., κορδέλα: 21,467 β.), κυνηγώντας μέχρι το φινάλε μία ακόμα υψηλότερη θέση – ακόμη και το χάλκινο μετάλλιο, το οποίο της ξέφυγε στο τελευταίο όργανο, το στεφάνι.

Τις δύο πρώτες θέσεις κατέκτησαν οι σπουδαίες ανερχόμενες Ρωσίδες Λάλα Κραμαρένκο (105,500 β.) και Ντάρια Τρουμπνίκοβα (103,034 β.), ενώ την τριάδα του βάθρου συμπλήρωσε η Βουλγάρα Τατιάνα Βολοζάνινα (93,433 β.).

Η Μαρία Δερβίση μετέβη στο Μπρνο, συνοδευόμενη από την προπονήτριά της Έφη Μπλέκα και τη διεθνή κριτή Μαίρη Πατρινέλη, έπειτα από πρόσκληση των διοργανωτών προς την Ελλάδα, την οποία έκαναν δεκτή η Τεχνική Επιτροπή Ρυθμικής Γυμναστικής της Ε.Γ.Ο. και η προπονήτρια της αθλήτριας.

Η Ελληνίδα αθλήτρια θα αγωνιστεί σήμερα (Κυριακή 05/09, 15:00-16:20 ώρα Ελλάδας) στους τρεις από τους τέσσερις επιμέρους τελικούς των οργάνων (μπάλα, κορύνες, κορδέλα).

Ντίνος Μπάρδας: Το «άδειασμα» στον Μητσοτάκη και το δικό του πολιτικό αποτύπωμα

Ντίνος Μπάρδας: Το «άδειασμα» στον Μητσοτάκη και το δικό του πολιτικό αποτύπωμα

Ο περιφερειακός σύμβουλος της ΝΔ ρίχνει ευθύνες για την ήττα στη Θεσσαλία, αλλά κουβαλά κι ο ίδιος μια σφραγίδα που …
Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Γιώργος Ζιώγας: «Μετά από δύο θητείες δεν θα πρέπει να είμαι ξανά υποψήφιος»

Ξεκάθαρος ο πρόεδρος της Αστικής Ανάπτυξης του Δήμου Τρικκαίων για το όριο θητειών και τη συνέχεια στην τοπική αυτοδιοίκηση …
Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Stand Up στον Ληθαίο: Γέλιο, αέρας και… ντεμπούτο έκπληξη από Λάππα και Νταλάση!

Μια αξέχαστη βραδιά stand up δίπλα στον Ληθαίο, με γέλιο, έκπληξη και νέα ταλέντα που τόλμησαν το μικρόφωνο …
Έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα Ζαλαβρά – Στα 55 της χρόνια

Έφυγε από τη ζωή η Θεοδώρα Ζαλαβρά – Στα 55 της χρόνια

Η κηδεία της θα τελεστεί την Πέμπτη 10 Ιουλίου στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων – Παράκληση της οικογένειας για …
Προεπισκόπηση Ιδιωτικότητας

Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies ώστε να μπορούμε να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και η βοήθεια στην ομάδα μας να κατανοήσει ποια τμήματα του ιστότοπου βρίσκετε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.