Η δεύτερη οικογένεια του Λευτέρη Αβραμόπουλου στη Βέροια

Ενώ στα αντίπαλα στρατόπεδα του Δήμου Μετεώρων δίνουν τη μάχη της …υποψηφιότητας, ο Λευτέρης Αβραμόπουλος προχωρά ακάθεκτος με δικό του προγραμματισμό, και ανεπηρέαστος από το όλο κλίμα, δίνοντας βάρος στην παράταξή του αλλά ταυτόχρονα και στις πολλαπλές υποχρεώσεις που έχει αναλάβει.

Μία από αυτές και η Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο που διοικεί στη Βέροια τα μέλη της οποίας θεωρεί και ως δεύτερη οικογένειά του δίνοντας βάρος στο ανθρώπινο πρόσωπο της δομής και τη σημαντικότητα της δράσης της. Μάλιστα, μετά και τον τριετή απολογισμό των δομών που πραγματοποιήθηκε προ ημερών στο Ζάππειο, έλαβε χώρα η κοπή πίτας της δομής σε ένα ιδιαίτερα ζεστό και οικογενειακό κλίμα.

Όπως τόνισε και ο ίδιος, «Η αυγή του 2023 μας βρίσκει στις θέσεις μας, στη Δομή Φιλοξενίας Αιτούντων Άσυλο της Βέροιας, να φροντίζουμε για τις ανάγκες των ανθρώπων που έφτασαν στη χώρα μας υπό δύσκολες συνθήκες, αναζητώντας ένα καλύτερο αύριο για τους ίδιους και τις οικογένειές τους.

Όλοι εμείς εργαζόμαστε καθημερινά για να προσφέρουμε στον συνάνθρωπο. Η λέξη «προσφορά» είναι κυρίαρχη στο λεξιλόγιό μας…

Χθες μαζευτήκαμε όλοι μαζί, σαν μια μεγάλη οικογένεια, για να κόψουμε την Αγιοβασιλόπιτά μας. Σε κλίμα χαράς και ελπίδας ανταλλάξαμε ευχές για το 2023, μοιραστήκαμε χαμόγελα και στιγμές. Τους ευχαριστώ όλους για την καθημερινή τους προσπάθεια. Καλή χρονιά εύχομαι, με Υγεία…».

 ©2023 trikalanews.gr from TNT MEDIA GROUP

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή