Η Διεθνής Ένωση Αστυνομικών τίμησε τον Προστάτη της στα Τρίκαλα (ΦΩΤΟ)

Στον Ιερό Ναό του Αγίου Νεκταρίου

Η Τοπική Διοίκηση Τρικάλων της Διεθνούς Ενώσεως Αστυνομικών τίμησε τον Προστάτη του Ελληνικού Εθνικού Τμήματος, Απόστολο των Εθνών Παύλο, στον Ιερό Ναό Αγίου Νεκταρίου Τρικάλων.

 Τη Θεία Λειτουργία τέλεσε ο πατέρας Κωνσταντίνος Κούκος και ο πατέρας  Νικόλαος Δαλαγιώργος, ο οποίος είναι και μέλος της Τοπικής.

Τίμησαν με την παρουσία τους, ο Αστυνομικός Διευθυντής κ. Αθανάσιος Καππάς ως εκπρόσωπος της Διεύθυνσης Αστυνομίας Τρικάλων, ο κ. Διοικητής της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Τρικάλων Αστυνομικός  Υποδιευθυντής  Γεώργιος Λιούρας, η κα.  Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Τρικκαίων  Δήμητρα  Νάτσινα, η κα.  Αντιδήμαρχος Υγείας του Δήμου Πύλης Χαρά Καλιώρα , εκπρόσωποι της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Ν. Τρικάλων ,εκπρόσωποι  της Ένωσης Αποστράτων Ν. Τρικάλων και πλήθος συναδέλφων τους.

 Κλιμάκιο του Σωματείου Ιεροψαλτών Ν Τρικάλων κατόπιν ευγενικής προσκλήσεως της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών Τοπικού Τμήματος Τρικαλων έψαλλαν με κατάνυξη και λαμπρότητα στην εορτή των πρωτοκορυφαιων Αποστόλων Πέτρου και Παύλου.

trikalanews
Author: trikalanews

Share:
Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Έφυγε από τη ζωή η Ευαγγελία Αγγελοπούλου

Με βαθιά θλίψη ανακοινώνουμε τον θάνατο της πολυαγαπημένης μας συζύγου, μητέρας, γιαγιάς, αδελφής και θείας, Ευαγγελίας Νικ. Αγγελοπούλου …
Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Καμίνι η χώρα το επόμενο τριήμερο

Μικρή Υποχώρηση της Θερμοκρασίας από την Επόμενη Εβδομάδα …
To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

To Περιφερειακό Συμβούλιο υιοθέτησε το ψήφισμα των κατοίκων του Βλοχού Καρδίτσας για μετεγκατάστασή

Η μερική ή ολική μετεγκατάσταση είναι θέμα ολοκληρωμένης μελέτης από τα συναρμόδια υπουργεία …