Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η διευθύντρια των Φυλακών Τρικάλων μιλά στο Trikalanews.gr

Με αφορμή δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «μυστήριους κρυφούς θανάτους»

 

Αναστάτωση έχουν προκαλέσει δημοσιεύματα που κάνουν λόγο για «θανάτους μυστήριο» στις Φυλακές Τρικάλων, λέγοντας επίσης ότι «κρατήθηκαν μυστικοί» παρά το γεγονός ότι τα ίδια δημοσιεύματα αναφέρουν ότι οι σωροί μεταφέρθηκαν στην ιατροδικαστική υπηρεσία Λάρισας.

Όλα αυτά φέρονται να αποδίδονται σε καταγγελίες κρατουμένων χωρίς ωστόσο να εμπεριέχεται κάποιο τεκμήριο επ’ αυτού, ενώ αφήνουν ανοιχτό το ενδεχόμενο να οφείλονται σε συγκεκριμένη ισχυρή ναρκωτική ουσία.

Η διευθύντρια των Φυλακών Τρικάλων κα Μαρία Λύτσιου, μιλώντας σχετικά στο Trikalanews.gr διέψευσε τα δημοσιεύματα χαρακτηρίζοντάς τα ως «αναληθή και ανακριβή».

Εξάλλου, η διαδικασία σε περίπτωση ασθένειας ή θανάτου, είναι συγκεκριμένη και σε καμία περίπτωση δεν κρατείται κρυφή δεδομένου ότι ενημερώνονται όλες οι εμπλεκόμενες αστυνομικές και δικαστικές αρχές.

Όσον αφορά τα πορίσματα για την αιτία θανάτου, δεν έχουν ακόμη κοινοποιηθεί στις αρμόδιες υπηρεσίες οι οποίες σε κάθε περίπτωση λαμβάνουν γνώση των υποθέσεων και κινούν αντίστοιχες διαδικασίες.

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή