Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η δικαίωση Λιούτα!

Απόλυτα δικαιωμένος θα πρέπει να αισθάνεται ο Θανάσης Λιούτας μετά και τις πρόσφατες ανακοινώσεις του Πρωθυπουργού, αναφορικά με την επαναφορά ρύθμισης χρεών έως και 120 δόσεων, μιας πολιτικής που μέχρι πρότινος απορριπτόταν από τα θεσμικά χείλη.

Θυμόμαστε πολύ καλά ότι δεν έχουν περάσει πολλές ημέρες από τότε που ο Θανάσης Λιούτας κατέθεσε στον Πρωθυπουργό προτάσεις για τους επαγγελματίες, αλλά και για τους αγρότες και τους κτηνοτρόφους.

Σε κατ’ ιδίαν μάλιστα συναντήσεις που είχαμε με τον Βουλευτή Τρικάλων μας είχε πει ότι οι ρυθμίσεις του χρέους που δημιουργήθηκε μέσα στην ενεργειακή κρίση αποτελεί ένα κρίσιμο ζήτημα για την τοπική μας οικονομία που έπρεπε να αντιμετωπιστεί και μάλιστα χαρακτηριστικά μας έλεγε ότι δεν μπορούσε ο εμποροεπαγγελματίας ή ο επιχειρηματίας κατά τη διάρκεια της ενεργειακής κρίσης να αφήσει το ρεύμα απλήρωτο για να πληρώσει τις δόσεις στην εφορία, γι’αυτό και χρειαζόταν επαναφορά των 120 δόσεων.

Επισκέφτηκε το Μαξίμου λοιπόν ο βουλευτής και τα έθεσε επί τάπητος.. Τόσο για τις 120 δόσεις, όσο ασφαλώς και για τα αγροτικά και κτηνοτροφικά, φαίνεται να ακούστηκε πολύ σοβαρά… κρίνοντας από το τελικό αποτέλεσμα..

trikalanews
Author: trikalanews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή