Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

«Η δικαιοσύνη δεν μπορεί να λειτουργεί ως το μακρύ χέρι της εξουσίας»

Η γνωμοδότηση του Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου, που επί της ουσίας απειλεί την αρμόδια Ανεξάρτητη Αρχή να μην κάνει, όσα είναι επιφορτισμένη από το Σύνταγμα να κάνει, συνιστά αδιανόητη παρέμβαση και εκτροπή, που εναρμονίζεται πλήρως με τη βούληση του επιτελικού παρακράτους των υποκλοπών της Μητσοτάκης Α.Ε.

Απολύτως εύλογη, συνεπώς, ήταν η έντονη αντίδραση του Προέδρου της ΑΔΑΕ κ. Ράμμου απέναντι σε αυτήν την προσπάθεια συγκάλυψης του σκανδάλου των υποκλοπών αυτήν την φορά από την δικαιοσύνη, που δυστυχώς λειτουργεί ως το μακρύ χέρι του Μητσοτακικού παρακράτους.

Άλλωστε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΜέΡΑ 25 έχει θέσει από τον προηγούμενο Οκτώβρη τα ζητήματα των στοιχείων των παρόχων της κινητής τηλεφωνίας, χωρίς φυσικά να υπάρχει κάποια ανταπόκριση από την κοινοβουλευτική πλειοψηφία που  τόσο καιρό συγκαλύπτει τις υποκλοπές που έγιναν με ευθύνη του Πρωθυπουργού. Δυστυχώς όμως, οπουδήποτε όταν μια ισχυρή εξουσία θέλει να μείνει κάτι κρυφό, θα βρεθεί και μια πρόθυμη δικαστική αρχή προστασίας των βρώμικων μυστικών της.

Η γνωμοδότηση Ντογιάκου ασφαλώς και συνιστά εκτροπή και επιβεβαιώνει την τακτική του επιτελικού παρακράτους της Μητσοτάκης Α.Ε. να συγκαλύψει το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών. Στο πλαίσιο αυτό, είναι εύλογη και επιθυμητή η αντίδραση του νομικού κόσμου της χώρας, αλλά μόνο ο λαός, οι δημοκρατικοί πολίτες, με τους αγώνες τους και την εκδήλωση της βούλησης τους για ρήξη με το καθεστώς της υποτελούς στους ολιγάρχες χρεοδουλοπαροικίας, μπορούν να εγγυηθούν και να προστατέψουν πραγματικά την συνταγματική και δημοκρατική νομιμότητα που βάλλεται με τέτοιες μεθοδεύσεις.

Ο.Β. Τρικάλων του ΜέΡΑ 25

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή