Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

Η δήλωση της Χαρτοπούλου για την υποψηφιότητά της

Μετά την επίσημη ανακοίνωση του ψηφοδελτίου από τον ΣΥΡΙΖΑ, η υποψία βουλευτής Πέρυ Χαρτοπούλου σε δήλωσή της αναφέρει τα εξής:

Με την ανακοίνωση της υποψηφιότητάς μου ξεκινά και επίσημα το ταξίδι μου για αγώνα, κατακτήσεις, δικαιώματα, αυξανόμενη εκλογική αντιπροσώπευση, κοινωνικό κράτος και ευημερία.

Σημαντικές συνθήκες που η σημερινή κυβέρνηση απέδειξε ότι έχουν λησμονηθεί.

Η Δεξιά υπήρξε, κάτω από χίλιες μεταμφιέσεις, μια σκληρή ανάλγητη κυβέρνηση που θεμελίωσε τα προνόμια των λίγων, την αισχροκέρδεια, την απόλυτη φτωχοποίηση του μεγαλύτερου μέρους των πολιτών, διαλύοντας κάθε έννοια δικαίου. Με λίγα λόγια, υπήρξε απόλυτα συνεπής με τον εαυτό της.

Χρέος μας είναι να αντισταθούμε. Χρέος μας είναι να είμαστε έντιμοι απέναντι στους υποστηρικτές και τους συντρόφους μας, να επαναφέρουμε τους δεσμούς εγγύησης και εμπιστοσύνης των πολιτών με την κυβέρνηση. Αξίες που σήμερα έχουν χαθεί. Σε αυτόν τον αγώνα έχω την τιμή να συμμετέχω και μέσα από το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ στα Τρίκαλα.

Σύντροφοι, φίλοι, συμπολίτες.

Οι εκλογές αυτές είναι «επιλογή ζωής». Καμία ψήφος δεν πρέπει να χαθεί κανένας πολίτης δεν πρέπει να ξεχάσει ότι έχει χρέος ηθικό και πολιτικό να αντισταθεί.

«Τα καθεστώτα πέφτουν με πάταγο και έχει έρθει η ώρα» είπε ο Αλέξης Τσίπρας.

Καλό αγώνα! Με τη νίκη!

TrikalaNews
Author: TrikalaNews

To trikalanews.gr χρησιμοποιεί cookies. Με την επίσκεψή σας συμφωνείτε με τους Όρους. Διαβάστε ΠερισσότεραΑποδοχή